Με Dani Sordo στην Γερμανία η Hyundai

12

O Dani Sordo επιστρέφει στην ενεργό δράση του WRC καθώς θα πλαισιώσει του Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen στο Ράλι Γερμανίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως και τις 25 Αυγούστου. Αυτό επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της η Hyundai Motorsport.

Ο Ισπανός οδηγός που κέρδισε το Ράλι Ιταλίας τον περασμένο Ιούνιο έχει επιλεγεί από την ομάδα να είναι αυτός που θα πλαισιώσει τους Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen στον αγώνα της Γερμανίας που θα γίνει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από σήμερα.

Αυτομάτως ο Sebastien Loeb, ο οποίος έχει ανέβει στη Γερμανία στο ανώτατο σκαλί του βάθρου εννέα στο σύνολο φορές στην καριέρα του δεν θα λάβει μέρος και θα κάνει την επανεμφάνιση του με τα χρώματα της Hyundai στο Ράλι Ισπανίας.

«Πιστεύουμε ότι οι Thierry, Andreas και Dani μας εξασφαλίζουν το δυνατότερο lineup οδηγών για τη Γερμανία. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μου και έχω μείνει έκπληκτος από τις επιδόσεις των πληρωμάτων στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αγώνα μας για το πρωτάθλημα των κατασκευαστών», δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό της ομάδας, Andrea Adamo.

Να θυμίσουμε πως αυτή τη στιγμή η Hyundai έχει ένα πλεονέκτημα τις τάξης των 24 βαθμών στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Θυμίζουμε ότι ο Sebastien Loeb, μαζί με τον Thierry Neuville, είναι οι μόνοι που έχουν συμβόλαιο με τη Hyundai και για το 2020.