Με Hyundai i20 R5 θα τρέχει πλέον ο Τσέχος Martin Vlček

Η συμμετοχή του Dani Sordo (φωτό) πέρσι στην Τσεχία είχε το σκοπό της να κάνει προώθηση των Hyundai στο πρωτάθλημα της χώρας και καρποφόρησε

42

Η παρουσία του Dani Sordo στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι τον περασμένο χρόνο στο Barum Czech Rally Zlín έχει αποδειχθεί ότι είχε τον σκοπό της και αξίζε τον κόπο για την Hyundai Motorsport.

Ο Ισπανός Sordo οδηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος συμμετείχε στην απαιτητική άσφαλτο στη Τσέχικη Δημοκρατία, κυρίως για να παρουσιάσει το Hyundai i20 R5 σε πιθανούς πελάτες στην χώρα.

Παρόλο που η εμφάνιση του στο ERC προκάλεσε σημαντική κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης και προσέλκυσε αρκετό ενδιαφέρων μετά την εξασφάλιση της τρίτης θέσης σε μια δραματική μάχη στην τελική ειδική, βοήθησε επίσης την εταιρεία να επιτύχει την πρώτη πώληση ενός i20 R5 στην Τσεχική Δημοκρατία.

Χθές, ο Τσέχος οδηγός Martin Vlček παρέλαβε την παράδοση ενός από τα κορεατικά αγωνιστικά για συμμετοχή στο πρόγραμμα του εθνικού πρωταθλήματος το 2019. Με το Barum Czech Rally Zlín να μετράει και πάλι για τα τσεχικά και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όταν θα πραγματοποιηθεί από τις 16-18 Αυγούστου,.

Αυτή θα είναι η όγδοη εμφάνιση του ERC στη νοτιοανατολική Μοραβία για τον Vlček που αναμένεται αυτή την χρονιά οι φανατικοί οπαδοί του να τον απολαύσουν σε ένα Hyundai i20 R5.