Με νέο αυτοκίνητο στην Λετονία ο Pedro Antunes

22

Ο νεαρός Pedro Antunes που τρέχει στο πρωτάθλημα Junior FIA ERC3 κάνει αλλαγή αυτοκινήτου για τον 3ο γύρο της χρονιάς στη Λετονία.

Έχοντας ξεκινήσει την χρονιά του σε ένα Peugeot 208 R2, ο οδηγός ERC της FPAK Portugal Team παίρνει στα χέρια του ένα νέο Ford Fiesta R2T για το 2019 για το ντεμπούτο του στο Rally Liepāja.

Το αυτοκίνητο της M-Sport της Πολωνίας ήταν το αυτοκίνητο που κέρδισε την Junior FIA ERC3 που υποστηρίζεται από την Pirelli στο Rally Islas Canarias νωρίτερα αυτό το μήνα, προτρέποντας τον Antunes να εξετάσει τις επιλογές του για το πρώτο του υψηλού ρυθμού χωμάτινο ράλι.

“Μετά το Rally Islas Canarias είχαμε κάποιες συνομιλίες με την M-Sport και είμαστε ενθουσιασμένοι να δοκιμάσουμε αυτό το αυτοκίνητο”, δήλωσε ο Antunes, ο οποίος θα δοκιμάσει το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα Τετάρτη. “Το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί από το πώς νομίζω ότι είναι το αυτοκίνητο και την προσαρμογή μου, επειδή είναι ένα διαφορετικό αυτοκίνητο από το Peugeot και δεν έχω οδηγήσει ποτέ με turbo προηγουμένος.

“Κάθε οδηγός στο R2 είναι περίεργος για αυτό το αυτοκίνητο λόγω της εκπληκτικής απόδοσης που είδαμε στο Rally Islas Canarias. Είδαμε ότι έχει περισσότερη δύναμη, κυρίως στην άσφαλτο, αλλά νομίζω ότι θα δούμε μια καλή απόδοση στο χώμα.

“Φυσικά αυτό το ράλι θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, γιατί ποτέ δεν έτρεξα σε αυτό το ράλι πριν. Έχουμε κάποιους αγώνες στο χώμα στην Πορτογαλία υπό παρόμοιες συνθήκες, αλλά όχι με την ίδια ταχύτητα. Ό, τι συμβαίνει, θέλω απλώς να επωφεληθώ από την ευκαιρία που έχω και να κάνω το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορώ.”