Με τον αέρα του νικητή στο Rally Liepāja ο Grégoire Munster

16

Με τον αέρα του νικητή κάνει ο Grégoire Munster το ντεμπούτο του στο Rally Liepāja που ξεκινά της αγωνιστική του δράση αύριο. Προέρχεται από μια τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα του Βελγίου, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Munster και ο Louis Louka κέρδισαν διακρίσεις στην κατηγορία Sezoensrally, αλλά τώρα επικεντρώνονται στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος Junior FIA ERC3 που υποστηρίζεται από την Pirelli, το οποίο θα διαγωνιστούν σε ένα Opel ADAM R2 που προετοιμάζει η ομάδα Junior της ADAC Opel Rallye Junior.

“Μετά την καλή εμφάνισή μας στο Γκραν Κανάρια, ανυπομονώ πολύ για αυτό το  σούπερ-γρήγορο χωμάτινων αγώνα της Λετονίας”, δήλωσε ο Βέλγος Munster. “Ακόμη και αν δεν είχαμε την ευκαιρία να μειώσουμε πολύ την έλλειψη εμπειρίας μας στις χωμάτινες επιφάνειες στις Αζόρες, ο Louis και εγώ θα δώσουμε ό, τι πρέπει για να αποκαταστήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα και πάλι στη Liepāja.

“Η απόκτηση ταχύτητας και εμπιστοσύνης στο χώμα θα είναι ο κύριος στόχος κατά τη διάρκεια της επόμενης περιπέτειας μας στο ERC Junior και είμαι σίγουρος ότι μαζί με τα μεγάλα αγόρια μας από την ομάδα ADAC Opel Rallye Junior θα μπορέσουμε να μειώσουμε το χάσμα από τους ταχύτερους αντιπάλους μας στο ανταγωνιστικό κατώτερο πρωτάθλημα ERC3.”