Μια ανάσα από την κορυφή ο Ott Tanak

34

Η μάχη των δευτερολέπτων για την κορυφή ανάμεσα σε Elfyn Evans και Ott Tanak καλά κρατεί στον ασφάλτινο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι στην Κορσική.

Συνεχίζοντας την ξέφρενη του πορεία ο Εσθονός Ott Tanak  κέρδισε και την δεύτερη σημερινή ειδική διαδρομή Desert de Agriates των 14,45 χλμ και μείωσε σε απόσταση αναπνοής +0.2 την διαφορά του από την κορυφή.

Ο οδηγός της Toyota Yaris κινήθηκε +3,7 γρηγορότερα από τον Ουαλό οδηγό της Ford M-Sport που πέτυχε τον 4ο χρόνο στην διαδρομή. Δεύτερος ταχύτερος ήταν ο Βέλγος Thierry Neuville Hyundai i20 που παραμένει στην Τρίτη θέση γενικής με +10,7 από την κορυφή. Ο Βέλγος οδηγός ακολουθείται από τον «ομόσταυλο» του Ισπανό Dani Sordo μεγαλώνοντας μάλιστα την διαφορά.

Τον τρίτο ταχύτερο χρόνο στην ειδική σημείωσε ο Βρετανός Kris Meeke και είναι πλέον στην 10η θέση γενικής με διαφορά μόλις +0,4 από τον ηγέτη της WRC 2 Camilli.

Πέμπτος γενικής παραμένει ο  Suninen που αντέχει στην πίεση του Sebastien Ogier που τον ακολουθεί με διαφορά +4,4.

Ο Lappi κρατά την έβδομη θέση γενικής έχοντας μια διαφορά +1.32,4 από τον Sebastien Loeb.

Η εξέλιξη του αγώνα προβλέπεται άκρως συναρπαστική και αναμένωνται ανακατατάξεις στην συνέχεια καθώς είναι γνωστό ότι οι ασφάλτινοι δρόμοι στο νησί της Μεσογείου κρύβουν αρκετές παγίδες.

Περισσότερα σε λίγο