Μυστηριώδες πρωτότυπο από την Hyperion Motors στο Auto Show της Νέας Υόρκης

18

Απομένουν αρκετοί ακόμα μήνες για το Auto Show της Νέας Υόρκης και μια καινούργια αυτοκινητοβιομηχανία η Hyperion με έδρα την Καλιφόρνια θα δώσει το παρών της στην εκδήλωση για να παρουσιάσει σύμφωνα με τις φωτογραφιες teaser που έδωσε ένα Supercar.

Λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχουν δωθεί, αλλά η εταιρεία είναι γνωστό ότι μελετά και προωθεί την παραγωγή αποθήκευση και προώθηση του υδρογόνου κάτι που σημαίνει ότι το νέο Supercar θα παίρνει κίνηση από κυψέλες υδρογόνου.

Το τμήμα καταναλωτικών προϊόντων της εταιρείας δήλωσε: Μέσω της Hyperion Motors υποσχόμαστε να «εισάγουμε τεχνολογία αιχμής για τον δρόμο» για να συμπληρώσει « Αυτή η νέα γενιά προϊόντων Hyperion  αναπτύσσεται με την NASA για να παραδώσει μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στη Γη»

Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες πέραν από αυτές τις φωτογραφίες αλλά ένας γρήγορος έλεγχος online δείχνει ότι πειραματίζεται για ένα όχημα από το 2015. Απόλυτη σιγή για μια τριετία πριν πειράξει εκ νέου το πρωτότυπο τον Ιανουάριο του 2019.

Αν και κανένας δεν πήρε σοβαρά τις όλες προσπάθειες που κάνει πλέων όλοι περιμένουν τον Απρίλιο για να δούν αν θα αλλάξει προφανώς κάτι.

Παρόλο που δεν υπάρχει καμιά λέξη σχετικά με τα χαρακτηριστικά, η εικόνα του teaser φαίνεται να προδιαγράφει ένα κομψό Supercar με διογκωμένα φτερά.

Όποια και αν θα είναι η μορφή του οχήματος πιθανότατα θα τρέξει με υδρογόνο με δεδομένη την εστίαση του Hyperion και μια πρόσφατη δημοσίευση στο facebook σημειώνοντας ότι το «υδρογόνο, που γεννιέται από το νερό, δημιουργεί καθαρή ενέργεια καθώς περνά μέσα από μια κυψέλη καυσίμου…για να γίνει πάλι νερό»

Υπομονή λοιπών μέχρι νεοτέρας…