Να σταματήσουμε να κάνουμε λάθη τονίζει ο Andrea Adamo

32

O αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport Andrea Adamo με το τέλος του προηγούμενου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι του ADAC Rallye Deutschland ήταν πολύ απαγοητευμένος από το αποτέλεσμα και παραδέχθηκε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κάνουμε λάθη.

Ο Ιταλός βλέπωντας ότι για δεύτερο διαδοχικό αγώνα η Toyota Gazoo Racing έκλεισε την διαφορά της από την Hyundai Motorsport στη μάχη του πρωταθλήματος κατασκευαστών στου 8 βαθμούς από τους 44 που βρισκόταν καταβάλλει προσπάθεια να βρεί τις λύσεις για την συνέχεια της χρονιάς.

Μετά τον αγώνα στην γερμανία, ο Adamo δήλωσε: “Αυτή είναι μια άλλη περίπτωση όπου χάσαμε μια καλή ευκαιρία. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο της δικής μας ομάδας και αυτό σημαίνει να είμαστε  σε υψηλή απόδοση και αξιόπιστοι σε κάθε τομέα της λειτουργίας μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από άλλους να έχουν προβλήματα  για να πάρουμε αποτελέσματα. Αυτό δεν είναι λύση θα πρέπει να έρθουμε να συγκεντρωθούμε και να αγωνιστούμε. Έτσι, συνοπτικά, η απόδοση του αυτοκινήτου μας στη Γερμανία ήταν καλή, αλλά η απόδοση της ομάδας μας δεν ήταν. Πρέπει να κάνουμε καλύτερα αποτελέσματα. “

Ερωτηθείς ποιες αλλαγές θα κάνει για την Τουρκία, ο Andrea Adamo απάντησε: «Δεν είναι μόνο η Τουρκία, είναι όλοι οι αγώνες που απομένουν, όπου πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Πρόκειται για διαδικασίες, ελέγχους, οργάνωση και καλύτερη κατανόηση και εξασφάλισει ορισμένων βαθμών.

“Η ομάδα μου έχει κάνει κάποια εκπληκτικά πράγματα μέχρι τώρα, αλλά το επίπεδο των επιδόσεων πρέπει να βελτιωθεί. Είχαμε μερικά μικρά προβλήματα και αυτά επέτρεψαν στην Toyota να επιστρέψει και να καλύψει την διαφορά. Αν πάρουμε βαθμούς αντί αυτών των μικρών θεμάτων τότε τα πράγματα θα φαίνονται πολύ διαφορετικά. Δεν υπάρχει χώρος ούτε δικαιολογία, ακόμη και για το μικρότερο λάθος”, πρόσθεσε.