Νέα δωρεά από το Groupe PSA UK σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου

6

Το Groupe PSA, με τις μάρκες Vauxhall, Peugeot, Citroën και DS Automobiles, συνεχίζει να υποστηρίζει την καταπολέμηση του COVID-19, δωρίζοντας 50.000 μάσκες προσώπου.

Τα νοσοκομεία NHS γύρω από τις εγκαταστάσεις παραγωγής και τα γραφεία του Groupe PSA στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα επωφεληθούν είναι το Luton, Ellesmere Port και Coventry

Το Groupe PSA UK συνεχίζει να προσφέρει μάσκες προσώπου και εξοπλισμό προσωπικής προστασίας (PPE). Η δωρεά θα προσφερφεί στα νοσοκομεία της NHS και σε έναν αριθμό κέντρων φροντίδας κοντά στα δύο εργοστάσια παραγωγής της εταιρείας.

Συνολικά, 50.000 μάσκες θα παρασχεθούν αυτήν την εβδομάδα, που θα μοιραστούν μεταξύ των νοσοκομείων Countess of Chester και Arrow Park στο Cheshire, του νοσοκομείου Luton & Dunstable και έξι νοσοκομείων στο Κόβεντρυ.

Ο David Connell, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού για το Groupe PSA, δήλωσε: «Οι ήρωες, τόσο στο NHS όσο και στα κέντρα φροντίδας, ηγούνται του αγώνα στην πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία COVID-19 και το Groupe PSA είναι περήφανοι που μπορούν να τους στηρίξουν με αυτήν την αξιόλογη δωρεά.”