Νικητής ο Γιώργος Πολυκάρπου στο Larnaca Rally Sprint

483

Του Χρυσόστομου Κυλίλη

Απόλυτος κυρίαρχος για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας ήταν ο νεαρός Γεώργιος Πολυκάρπου που κέρδισε και το Larnaca Rally Sprint που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή Σταυροβουνιού.

Ο Γιώργος Πολυκάρπου από την αρχή του αγώνα είχε δείξει τις προθέσεις του σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1:26.998 με το Mitsubishi Lancer Evo 3 της κατηγορίας RCS2.

O χρόνος αυτός ήταν αρκετός να του χαρίσει τη νίκη καθώς δεν χρειάστηκε κάν να κάνει δεύτερη χρονομετρημένη προσπάθεια.

Ζευγαρώνοντας τις νίκες του στους δυό πρώτους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος ο Γιώργος θέτει τις βάσεις για τον φετινό τίτλο και αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή καθώς έχει δείξει με τις επιδόσεις του ότι έχει τα φόντα για αυτό.

Μετά από μια πολύ καλή δεύτερη κούρσα ο Δημήτρης Πιερή σημείωσε το 1:27.927 με το Mitsubishi Lancer Evo 6 που του χάρησε την δεύτερη θέση γενικής ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Μάριος Παναγιώτου με χρόνο 1:28.720 χρόνο που πέτυχε και αυτός στην δεύτερη του διαδρομή με το Mitsubishi Lancer Evo 9 .

Το σημερινό δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου διοργάνωσε το Σωματείο Αυτοκινήτου Λάρνακας στην περιοχή Σταυροβουνιού και σε αυτός από τα 21 συνολικά αυτοκίνητα που δήλωσαν αρχικά συμμετοχή έλαβαν τελικά μέρος τα 20. Δεν ξεκίνησαν τον αγώνα ο Πέτρος Πέτρου που θα έτρεχε με συνοδηγό τον Νικόλα Γεωργίου.

Ο Γιάννος Ιωαννίδης σημείωσε τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο της ημέρας και ήταν και ο νικητής στην κατηγορία  RC 2 με το Mitsubishi Lancer Evo 9 με χρόνο 1:29.090.

Ο Ευαγόρας Κούλλουρος πλασαρίστηκε στην 5η θέση γενικής με το Mitsubishi Lancer Evo 3 ακολουθούμενος από τους αδελφούς Παύλου με τον Κώστα να συμπληρώνει την πρώτη εξάδα και τον Μάριο να μένει έβδομος με το Mitsubishi Lancer Evo 7.

Νικητής στην δικήνητη κατηγορία ήταν ο Θωμάς Θεοφάνους με τον πολύ καλό χρόνο 1:35.549 που σημείωσε στην δεύτερη του προσπάθεια με το Peugeot 306 GTi-6. Στην δεύτερη θέση στους δικήνητους ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου με το Honda Civic που πλασαρίστηκε στην 11η θέση γενικής ενώ ο νικητής της πρεμιέρα Μιχάλης Σοφοκλέους με το VW Golf περιορίστηκε στην τρίτος στην δικήνητη κατηγορία και 12ος γενικής.

Στην έννατη θέση γενικής πλασαρίστηκε ο Αχιλλέας Κούλουρος με Mitsubishi Lancer Evo 3 ενώ την πρώτη δεκάδα στην κατάταξη συμπλήρωσε ο Γιάννης Ιωάννου με το Toyota Celica.

Το φωτογραφικό υλικό είναι από το αρχείο