Ντεμπούτο στο ERC για την Adrienn Vogel στην Ουγγαρία

54

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι της FIA θα καλωσορίσει μια ακόμη γυναίκα οδηγό την  Adrienn Vogel που θα κάνει το ντεμπούτο της στο ERC στο Ράλι Ουγγαρίας τον Νοέμβριο σε ένα Ford Fiesta R2T.

Η Vogel, η οποία συνδυάζει την καριέρα της με τη δουλειά της ως παρουσιαστής της τηλεόρασης, έλαβε μέρος στον πρώτο της αγώνα το 2014 και έχει δημιουργήσει την εμπειρία της οδηγώντας κυρίως ένα Kia Picanto, αν και έχει αντιμετωπίσει δύο αγώνες στο τιμόνι του Fiesta R2T .

«Η πρώτη μου φορά στο ράλι με αυτό το αυτοκίνητο ήταν τον Απρίλιο στην Πολωνία», εξήγησε η Vogel. “Μετά από αυτό ήμασταν προσκεκλημένοι σε μια επίσημη δοκιμή του εργοστασίου της M-Sport όπου έκανα μια ισχυρή εντύπωση στον εργοδηγό. Αλλά για τελευταία φορά έτρεξα στο Ράλι Perger Mühlstein στην Αυστρία που ήταν μια διαφορετική πρόκληση για μένα και για τον συνοδηγό μου Ivett Notheisz. Έχουμε πολλές εμπειρίες, μάθαμε πολλά και τώρα ξέρω περισσότερα για το αυτοκίνητο R2. Τελικά ολοκληρώσαμε στην 3η θέση στην κατηγορία μας.”

Η Vogel, η οποία βρίσκεται στην τρίτη σεζόν της σειράς αγώνων Kia Platinum Cup, και ο Notheisz, ετοιμάζονται για το βήμα τους στο διεθνές επίπεδο του Rally Hungary, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 8-10 Νοεμβρίου στο Nyíregyháza και θα αποτελεί τον τελευταίο αγώνα του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

“Θα είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε το ντεμπούτο μας στον αγώνα που υποστηρίζεται από το φανταστικό μας ουγγρικό κοινό. Από τις αρχές του τρέχοντος έτους διερευνήσαμε τις ευκαιρίες του ERC και ευχαριστούμε για την απόφαση της FIA ότι έχουμε το Ράλλυ Ουγγαρία φέτος στο ημερολόγιο του ERC, οπότε ήταν σαφές ότι είναι η τέλεια ευκαιρία για εμάς ».

Η Emma Falcón, η Catie Munnings, η Cristiana Oprea και η Nabila Tejpar είναι τακτικά στους αγώνες του ERC Ladies ‘Trophy αυτή τη σεζόν.