Ο Monteiro τρέχει με Fabia R5 Evo στην Τσεχία

24

Ο Aloísio Monteiro θα γίνει ο πρώτος οδηγός από την Πορτογαλία που θα αγωνιστεί στο νέο Fabia R5 Evo της ŠKODA όταν αυτή τη βδομάδα θα τρέξει στο Barum Czech Rally Zlín.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι FIA συνεχίζεται με τον 6ο από τους 8ο αγώνες να πραγματοποιείται σε ασφάλτινη επιφάνεια στη Τσεχική Δημοκρατία και η The Racing Factory που τρέχει με τη χορηγία της FPAK Portugal Team ERC ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα.

“Είναι μια υπερηφάνεια για μένα και το εργοστάσιο της Racing να είναι μία από τις πρώτες ομάδες πελατών που θα λάβουν το νέο ŠKODAFabia R5 Evo”, δήλωσε ο Monteiro, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο Barum Czech Rally Zlín την περασμένη σεζόν. “Δείχνει όλη την εμπιστοσύνη που έχει δει η μάρκα στην πρόσφατη δουλειά μας. Από την άποψη του ανταγωνισμού, και φυσικά, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο σε αυτό τον αγώνα και θα δείξουμε ότι αξίζουμε αυτή την εμπιστοσύνη. Περισσότερο από το να σκεφτόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο είναι ωστόσο ο στόχος μας, πρέπει να βρούμε την καλύτερη ρύθμιση για αυτό το αυτοκίνητο, μια δέσμευση που μας επιτρέπει να είμαστε γρήγοροι και αξιόπιστοι καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα ».

Ο Monteiro, που κατοικά στο Πόρτο, θα λάβει υποστήριξη από τη ŠKODA Motorsport για τη μετάβαση του στο νέο Fabia R5 Evo. “Υπάρχει πολύ ισχυρή σχέση μεταξύ της Factory Racing και ŠKODA Motorsport και αυτό μας κάνει να νιώθουμε πιο σίγουροι. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το έργο θα ανταμειφθεί στο τέλος του αγώνα την Κυριακή “.

Ο Monteiro δοκιμάζει σήμερα τρίτη στην Τσεχική Δημοκρατία το αυτοκίνητο. Εν τω μεταξύ, με τον πρωτοπόρο του ERC3 Junior Pedro Antunes που δεν ανταγωνίζεται στο Zlín, η επίθεση της ομάδας ERC της FPAK Πορτογαλλίας είναι επικεντρωμένη σε ένα μόνο αυτοκίνητο στο αγώνα που περιλαμβάνει 15 ασφάλτινες ειδικές διαδρομές.