Ο πολυπρωταθλητής Kajetanowicz ανοίγει τα φτερά του στο WRC

69

Ο Kajetan Kajetanowicz, ο μοναδικός οδηγός στην ιστορία για να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι της FIA τρεις φορές διαδοχικά, θα ξεκινήσει μια περιπέτεια διαφορετικού είδους 12.000 χιλιομέτρα από το σπίτι του στην Πολωνία την επόμενη εβδομάδα.

Ο οδηγός της LOTOS Rally Team προετοιμάζεται για τους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος στην Αργεντινή και τη Χιλή, καθώς βασίζεται στη δυναμική του εκκίνηση στη δεύτερη σεζόν του στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος.

“Ειλικρινά πρέπει να ομολογήσω ότι εξακολουθώ να μην μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει πραγματικά, ένα άλλο αθλητικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα”, δήλωσε ο Πολωνός οδηγός Kajetanowicz, του οποίου το Volkswagen Polo GTI R5 τρέχει από το ντύσιμο BRR του Raimund Baumschlager.

“Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη πρόκληση και μια μάχη εναντίον ανταγωνιστών που ήδη γνωρίζουν αυτούς τους δρόμους. Κάθε αγώνας σημαίνει διαφορετικές διαδρομές και στροφές, καιρικές συνθήκες ή οδική επιφάνεια, αλλά και εντατικές προετοιμασίες και εφοδιαστική ».

Ο Kajetanowicz κέρδισε τον τίτλο του ERC το 2015, 2016 και 2017.