Οδεύει προς τη νίκη χωρίς ρίσκα ο Perez Lopes

45

Εκπλήξεις επεφύλαξε το πρωινό σκέλος της σημερινής τελευταίας μέρας του ασφάλτινο αγώνα στις Κανάριες Νήσους που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Είχαμε την αποχώρηση του Lukyanuk, την άνοδο εκ νέου στην πρωτοπορία του αγώνα του Ισπανού Perez Lopes και φοβερές μάχες για τις θέσεις του βάθρου.

Ο Perez Lopes που ήταν επικεφαλής του αγώνα με την έναρξη του χθές επανήλθε στην πρωτοπορία σήμερα μετά την ατυχία του Lukyanuk και χωρίς να αναλαμβάνει ρίσκα οδεύει προν τη νίκη. Εχει ένα καθαρό προβάδισμα που του επιτρέπει να το κάνει. Ο νεαρός ισπανός είναι και ο ηγέτης στην κατηγορία ERC 1 Juniors .

Ο Ingram ανήλθε στην δεύτερη θέση γενικής και της κατηγορίας ERC 1 Juniors  στην οποία είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία και καθώς δεν μπορεί να καλύψει την διαφορά από τον Lopez ελέγχει την πίεση που του εξασκεί ο Griebel και χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα παλεύει να κρατήσει την θέση που θα του δώσει βαθμολογική άνοδο στην κατηγορία.

Μεγάλες παραμένουν οι μάχες για τις επόμενες θέσεις στην δεκάδα. Ο Ισπανός Aves Ivan με το Hyundai i20 με το τέλος του σκέλους είναι 4ος έχοντας πλεονέκτημα +1,4 από τον Herczig η θέση του οποίου αποτελεί επόμενο στόχο του Loubet που ταχύτατος ανήλθε στην 6η θέση γενικής.

Ακόμη πιο πίσω στην 7η θέση παραμένει ο νικητής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις Αζόρες ο Πολωνός Lukaz Habai.

Οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Αντώνης Χρυσοστόμου εκμεταλλεύτηκαν μια άτυχη στιγμή του Γερμανού Von Thum und Taxis που είχε παρακέντιση ελαστικού και κάλυψαν την διαφορά που είχαν και ανέβηκαν στην 15η θέση γενικής ενώ παραμένουν στην 4η θέση της κατηγορίας τους ERC 1 Juniors.

Απώτερος στόχος του πληρώματος είναι ο τερματισμός και κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν αποκτούν και πείρα στην άσφαλτο που είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτούς.

Περισσότερα σε λίγο.