Οι επίσημοι κριτές του Drift King 2021

22

Οι διοργανωτές του Drift King 2021 βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουντους δυό επίσημους κριτές της σειράς αγώνων για τη φετινή χρονιά.

Στα αριστερά της κεντρικής φωτογραφίας ο τριπλός πρωταθλητής της Ευρωπαϊκής σειράς Pro Adam Kerenyi από την Ουγγαρία που είναι τακτικός κριτής σε διάφορους αγώνες πλαγιολίσθησης συμπεριλαμβανομένου και του Drift King από το 2019.

Στα δεξιά της φωτογραφίας ο Ολλανδός Vernon Zwaneveld που ξεκίνησε με το να είναι ένας από τους τακτικούς οδηγούς της σειρά και μετακόμισε  στην θέση του κριτή πριν από αρκετά χρόνια.

Ο Vernon Zwaneveld είναι ένας παγκόσμιος κριτής αγώνων που φέρει αρκετής εκτίμησης και της αξιολογήσης και βαθμολογίες του και θα περιλαμβάνεται ως κριτής και στους φετινούς αγώνες της σειράς Drift King 2021.

Να τονίσουμε ότι ο κάθε αγώνας που πραγματοποιείται σε διαφορετική πίστα έχει το δικό του βαθμό δυσκολίας είναι διαφορετικός και κρίνεται κατά μεγάλο βαθμό από τον βαθμό δυσκολίας.

Στο μεταξύ έχουν ανοίξει οι συμμετοχές για τον εναρκτήριο αγώνα της φετινής χρονιάς που θα γίνει 10-11 Απριλίου στην Ουγγαρία στο Tokol. Θα ακολουθήσει ο αγώνας στην Ελλάδα στην πίστα των Σερρών  29-30 Μαϊου πριν κάνει την μετάβαση του στην Ισπανία για τον τρίτο αγώνα που είναι προγραμματισμένος για 2-3 Ιουλίου.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος περιλαμβάνει δυό συνεχόμενους αγώνες στην Γερμανία 7-8 Αυγούστου στο  Nurburgring και 17-18 Σεπτεμβρίου στο Oschersleden. Στη συνέχεια είναι προηγραμματισμένοι ακόμη δυό αγώνες στην Ελλάδα 2-3 Οκτωβρίου στη Νικρίτα και 9-10 του ιδίου μήνα στις Σέρρες.

Στο πρόγραμμα του 2021 περιλαμβάνεται και η Κύπρος με προγραμματισμένο τον SuperFinal Europe για τις 16-17 Οκτωβρίου ενώ υπάρχει και το SuperCup Ασίας για 13-14 Νοεμβρίου στην Μαλαισία