Πάλι μπροστά ο Evans

51

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο πρώτος καθαρά ασφάλτινος αγώνας του WRC ο Γύρος της Κορσικής. Μετά την μεσημεριανή ανάπαυλα για σέρβις τα διαγωνιζόμενα πληρώματα ρίχθηκαν και πάλι στην αγωνιστική δράση για επανάληψει του πρωινού σκέλους.

Όπως το πρωί έτσι και το απόγευμα ο Ουαλός οδηγός κινήθηκε γρηγορότερα από τον Εσθονό Ott Tanak  και επανήλθε στην πρωτοπορία του αγώνα. Κάλυψε την διαφορά του +1,3 και απόκτησε πλεονέκτημα +1,4 .  Στην 3η θέση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Neuville +8,7 από την κορυφή με τον Sordo να είναι στην 4η θέση. Οι Φινλανδοί Suninen και Latvala συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα της κατάταξης.

Ο περσινός πρωταθλητής Sebastien Ogier κάλυψε την διαφορά του από τον Team mate του στην Citroen C3 Esapeka Lappi και πέρασε στην έβδομη θέση. Στην έννατη θέση γενικής παραμένει ο Βρετανός Kris Meeke  ακολουθούμενος από τον Camilli που είναι και ο πρωτοπόρος στην WRC2 που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρων.

Στην δεύτερη θέση της κατηγορίας WRC2 ακολουθεί ακόμη ένας γάλλος οδηγός ο Bonato με τον Gryazin να βρίσκεται στην 3η θέση της κατηγορίας.

 Ο Sebastien Loeb είναι στην 14η θέση γενικής μετά την απώλεια χρόνου που είχε στην εναρκτήρια ειδική διαδρομή του αγώνα.

Στην μάχη της WRC2 Pro ο νεαρός Kalle Rovanpera απόκτησε σημαντικό προβάδισμα που ξεπερνά τα δυό λεπτά από τον Βέλγο Piezianek.

Στην δικήνητη κατηγορία την πρωτοπορία έχει ο γάλλος R. Poom που προηγείται και στην JWRC.

Περισσότερα από την εξέλιξη του αγώνα σε λίγο