Πανέτοιμος είναι ο Jean Bartiste Franceschi για την Τσεχία

8

Πανέτοιμος είναι ο Jean Bartiste Franceschi για την Τσεχία

Ο Jean-Baptiste Franceschi θα είναι “τέλεια προετοιμασμένος” για τον αγώνα  Barum Czech Rally Zlín αυτή την εβδομάδα που ξεκινά την Παρασκευή 16 Αυγούστου, αφού ολοκληρώσει δύο ημέρες δοκιμών, ώστε να είναι σε ετοιμότητα για τον 6ο  γύρο του ERC και τον αγώνα κλεισίματος του πρωταθλήματος Junior FIA ERC3 του 2019.

Ο Franceschi κέρδισε στο ντεμπούτο του στην κατηγορία που υποστηρίζεται από την Pirelli στο Rally Islas Canarias τον Μάιο και αναμένεται να είναι μεταξύ των υποψήφιων για την πρώτη θέση στην κατηγορία του στο Orsák Rally Sport Ford Fiesta R2T.

“Είναι άλλο ένα νέο ράλι για μένα αλλά πάντα αγάπησα να ακολουθήσω αυτό το ράλι λόγω της ιδιαιτερότητας και της ατμόσφαιράς του”, δήλωσε ο Γάλλος οδηγός. “Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τίποτα για αυτό το ράλι εκτός από το ότι ο αγώνας αυτός είναι τρελός!

“Χάρη στην M-Sport, θα έχουμε δύο ημέρες δοκιμών για να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό το γεγονός όσο μπορούμε. Ο στόχος μου σε αυτές τις δοκιμές είναι να βρω εμπιστοσύνη σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο και γρήγορο ασφάλτινο αγώνα. Τότε κύριος στόχος μου για αυτό το ράλι είναι να δώσω ό, τι μπορώ για να κάνω μια ισχυρή απόδοση μπροστά από ένα μεγάλο στρατό που περιλαμβάνει 39 συνολικά αυτοκίνητα R2. Και να κάνουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα για όλη την ομάδα φυσικά. “