Πέρασε δεύτερος ο Chris Ingram

9

Συνεχίζωνται τα προβλήματα για τους συμμετέχοντες στο Ράλι Ουγγαρίας στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος που θα καθορίσει και τους πρωταθλητές σε όσα από τα πρωταθλήματα δεν έχουν κριθεί.

Ηταν η σειρά του Alexey Lukyanuk να έχει παρακέντηση στην ε.δ. 5 την εναρκτήρια του απογευματινού σκέλους που του έχει κοστίσει πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Κερδισμένος από αυτή την εξέλιξη ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας οδηγών και ο επικρατέστερος για τον τίτλο Chris Ingram  που είδε την διαφορά του να μειώνεται στο +21.3 από το Ρώσσο οδηγό που πέρασε πλέον στην δεύτερη θέση. Πρόβληματα αντιμετώπισε με παρακέντηση ελαστικού και ο πρωταθλητής ουγγαρίας Vincze Ferenz που σταμάτησε και αυτός στην ειδική για να αντικαταστήσει το ελαστικό του.

Τελικά προβλήματα με παρακέντηση  είχαν και οι Herczig Norbert και Devine Gallum με αποτέλεσμα να έχουμε ανακατατάξεις στην κορυφαία δεκάδα καθώς οι διαφορές όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα μας ρεπορταζ είναι αρκετά μικρές. Τυχεροί τελικά είναι οι οδηγοί που έχουν επιλέξει να φέρουν πρόσθετο βάρος και να μεταφέρουν μαζί τους πέραν του ενός ελαστικού.

Ο Πολωνός Lukasz Habaj πλασαρίστηκε πλέων στην 6η θέση γενικής στην μάχη που δίνει και αυτός για την διεκδίκηση του τίτλου οδηγών

Οι εξελίξεις είναι συνεχείς και οι ανακατατάξεις ειδική με ειδική αλλάζουν και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να αναφέρει τι εξέλιξη θα έχει ο αγώνας μέχρι το τέλος του.