Πετούσε ο Neuville και μείωσε στο +0.4 από τον Ogier

68

Δεν κάνει για καρδιακούς το φινάλε του Ράλι Μόντε Κάρλο πετούσε δεν οδηγούσε ο Thiery Neuville σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην προτελευταία ειδική και η διαφορά του πλέον από τον Ogier είναι στο +0.4 και όσοι θα παρακολουθήσουν ζωντανά την Power Stage θα είναι με κομμένη την ανάσα.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ott Tanak φαίνεται άπιστος από τους αντιπάλου του «ξύπνησε» ο βέλγος οδηγός και έδωσε πραγματικά ένα δραματικό φινάλε που ούτε ο καλύτερος σεναριογράφος θα μπορούσε να φανταστή.

Ο Tänak, που κινήθηκε 1,50 δευτερόλεπτα γρηγορότερος από το Meeke ανάφερε: “Δεν ξέρω πραγματικά πώς έγινε αυτό, αλλά πρέπει να πω ότι η ισορροπία του αυτοκινήτου ήταν καλύτερη και είχα μια καλή καθαρή πορεία. Ίσως να μην πιέζω τόσο σκληρά, αλλά είχα ένα καλό ρυθμό”.

Ο Meeke, το δηλώνει συνεχώς ότι είναι επικεντρωμένος στην Power Stage από χθες το πρωί και στοχεύει έξτρα βαθμούς από αυτή .”Δεν κάνουμε κρουαζιέρα σήμερα το πρωί, ήθελα να ελέγξω τα σημάδια μου στο πρώτο πέρασμα της Power Stage. Επίσης, δεν το έκανα σε αδράνεια, επειδή ήθελα να έρθω στον ρυθμό” Από την πλευρά του ο Jari Mati Latvala που είχε κάποιες ελπίθδες για το χαμηλότερο σκαλί στο βάθρο ανάφερε: « Έχω προσπαθήσει σκληρά, δεν μπορώ να κυνηθώ στην ταχύτητα του Tanak περιμένω τον τερματισμό»