Πετούσε στα δοκιμαστικά ο Bruno Magalhães

Ξεκινά το Ράλι Κύπρος με 14 βαθμούς πίσω από το Lukyanuk για το πρωτάθλημα οδηγών

104

O Bruno Magalhães μετά το θρίαμβο του στον προηγούμενο αγώνα του ERC FIA το ΕΚΟ Ράλι Αρόπολις  που έγινε στην Ελλάδα αρχές Ιουνίου έρχεται στο Ράλι Κύπρος με 14 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Lukyanuk και αισιοδοξά σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Πορτογάλλος οδηγός στο ŠKODA Fabia R5 που υποστηρίζεται από τη SEAJETS, θα έχει για συνοδηγό του τον αδελφό του Hugo Magalhães.

Σε περιοχές στο Τσέρι πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα αυτή τη βδομάδα δοκιμές από τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος και από τη φωτογραφία φαίνεται ότι ο Magalhães δεν οδηγούσε αλλά πετούσε.

Φυσικά χαμηλές πτήσεις πραγματοποίησαν και αρκετοί από τους αντιπάλους του οδηγού από την Πορτογαλλία όπως ο ηγέτης του πρωταθλήματος Alexey Lukyanuk ως επίσης και ο πολυνίκης του Ράλι Κύπρος και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής που θεωρούνται επίσης από τα φαβορί για τη νίκη.

Αύριο θα γίνει η κατατακτήρια ειδική διαδρομή για τους πρωτοκλασάτους οδηγούς του ERC και οι πρώτοι δεκαπέντε στην κατάταξη θα έχουν ανάλογα με τον χρόνο την ευκαιρία να διαλέξουν τη σειρά εκκίνησης που θα έχουν το πρωί του Σαββάτου στις ειδικές διαδρομές.