Πήρε κεφάλι ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας στο Ράλι Λάρνακας

273

Επικεφαλής του Ράλι Λάρνακας 2020 με την ολοκλήρωση του πρώτου περάσματος από τις ειδικές διαδρομές στο Πετροφάνι και το Καλό Χωριό είναι ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με συνοδηγό τον Στέλιο Ηλία με το VW Polo GTi R5.

Ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας κινήθηκε ταχύτερα και στις δυό ειδικές διαδρομές και έχει αποκτήσει ελαφρύ προβάδισμα +06.10  από τους Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου στο επίσης VW Polo GTi R5 που έγραψαν δεύτερο ταχύτερο χρόνο στο πέρασμα από τις ειδικές.

Συναρπαστική προβλέπεται να είναι η συνέχεια του αγώνα που βρίσκει μετά από δυό ειδικές στην Τρίτη θέση γενικής τον Πανίκκο Πολυκάρπου με τον Κωσταντίνο Σίαλο που τρέχουν με Mitsubishi Evo9 και έχουν διαφορά +43.8 από τον πρωτοπόρο του αγώνα.

Ακολουθά στην τέταρτη θέση ο Χρίστος Δημοσθένους με τον Κώστα Παύλου επίσης με Mitsubishi Evo9 με τους Παναγιώτη Γιάγκου και Παναγιώτη Κυριάκου με το Hyundai i20 R5 να βρίσκονται στην Πέμπτη θέση της κατάταξης ενώ την εξάδα συμπληρώνουν οι Κώστας Ζήνωνος με τον Φάνο Χριστοφή με ακόμη ένα αυτοκίνητο προδιαγραφών R5 Citroen DS3.

Οι περσινοί πρωταθλητές Πέτρος Παντελή και Κύπρος Χριστοδουλου με το Mitsubishi Evo Χ είναι στην έβδομη θέση γενικής ακολουθούμενη από τους Μιχάλη Ποσίδεια και Κωσταντίνο Κωσταντίνου με Mitsubishi Evo Χ στην ογδόη θέση γενικής.

Την πρώτη δεκάδα στην κατάταξη συμπληρώνουν οι Κώστας Λαός με τον Μιχάλη Στυλιανού στην 9η θέση και οι Σταύρος Αντωνίου με τον Δημήτρη Πιερή.

Στη μάχη για την δικήνητη κατηγορία επικεφαλής είναι ο Χρύσος Παντελή με τον Θωμά Θεοφάνους που είναι και στην 14η θέση γενικής με τους Ζαχαρία Μανώλη / Κώστα Ευριπίδου να είναι στην δεύτερη θέση της κατηγορίας και τους Κωσταντίνο Τελεβάντο και Τάκη Πέτρου να συμπληρώνουν την τριάδα στους δικήνητους.

Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη με τα συμμετέχοντα πληρώματα να περνούν για δεύτερη φορά από τις δυό ειδικές που έχουν κάνει.

Περισσότερα από την εξέλιξη του αγώνα σε μεταγενέστερο στάδιο.

Χρυσόστομος Κυλίλης