Πήρε κεφάλι στις Αζόρες ο Alexey Lukyanuk

128

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο εναρκτήριος αγώνας του FIA ERC 2019 το Ράλι των Αζορών με την πρώτη ειδική διαδρομή να έχει κερδίσει ο περσινός Πρωταθλητής Alexey Lukyanuk με το Citroen C3 και να πήρε το προβάδισμα στον αγώνα.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο νικητής της κατατακτήριας ειδική διαδρομής το πρωί Loubet που είναι και ο πρωτοπόρος στο ERC1 Junior στην κατηγορία που διαγωνίζεται και ο συμπατριώτης μας Αλέξανδρος Τσουλόφτας με συνοδηγό τον Αντώνη Χρυσοστόμου.

LOUBET Pierre-Louis (fra), LANDAIS Vincent (fra), 2C Competition, Skoda Fabia R5, portrait during the 2019 European Rally Championship ERC Azores rally, from March 21 to 23, at Ponta Delgada Portugal – Photo Gregory Lenormand / DPPI

Αν και το κυπριακό πλήρωμα θα ανοίγει το δρόμο για όλους τους άλλους ολοκλήρωσε την πρώτη ειδική και βρίσκεται στην 15η θέση γενικής και πέμπτος στην κατηγορία ERC1 Junior.

Τον τρίτο ταχύτερο χρόνο στην εναρκτήρια ειδική πέτυχε ο Πορτογάλλος Ricardo Moura  ακολουθούμενος από τον Βρετανό Chris Ingram που είναι και δεύτερος στην ERC1 Junior.

Ο Πολωνός Habaj Lukasz βρίσκεται στην 5η θέση γενικής με ακόμη ένα Skoda Fabia R5 με την πρώτη εξάδα να συμπληρώνει ο Bruno Magalhaes Hyundai i20 R5.

Περισσότερα από τον αγώνα σε λίγο