Πήρε κεφάλι στο Παραλίμνι ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας

466

Με την ολοκλήρωση και της 2ης ειδικής διαδρομής του Ράλι Ανατολικό Σαφάρι, εναρκτήριου αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι επικεφαλής είναι ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με τον Αντώνη Χρυσοστόμου με το Citroen DS3 R5 με συνολικό βαθμό ποινής 13.34.30. Ο Τσουλόφτας σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην  πρώτη ειδική διαδρομή στα Παραλιμνίτικα.

Στην δεύτερη θέση βρίσκονται οι περσινοί πρωταθλητές Σίμος Γαλαταριώτης / Αντώνης Ιωάννου με το Skoda Fabia R5 που σημείωσαν και τον ταχύτερο χρόνο στην δεύτερη ειδική του αγώνα στην Αγία Θέκλα.

Στην Τρίτη θέση βρίσκονται οι Κώστας Ζήνωνος / Φάνος Χριστοφή με το Mitsubishi Lancer Evo 9.

Τα αδέλφια Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου που τρέχουν σε γνώριμα λημέρια με το Mitsubishi Lancer Evo 9 είναι στην 4η θέση και τους ακολουθούν οι Πέτρος Παντελή με συνοδηγό τον Κύπρο Χριστοδούλου στο Mitsubishi Lancer Evo 10. Την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν οι Παναγιώτης Γιάγκου με τον Παναγιώτη Κυπριανού στο Hyundai i20 R5.

Επικεφαλής στην δικήνητη κατηγορία είναι ο Κωσταντίνος Τελεβάντος με το Ford Fiesta R2 με δεύτερους τους Leo / Zoli  στο Suzuki Swift Sport ακολουθούμενοι από τους Dimi και Maria Morozova επίσης με Suzuki Swift Sport.

Από τα 40 πληρώματα που δήλωσαν αρχικά συμμετοχή ξεκίνησαν τον αγώνα τα 27. Οι Παναγιώτης Ξενοφώντος με συνοδηγό τον Ανδρέα Ξενοφώντος  με το Honda Civic όπως και οι Μιχάλης Ιακώβου με συνοδηγό τον Μάριο Παύλου δεν ολοκλήρωσαν την πρώτη ειδική.

Στους άτυχους του αγώνα προστέθηκε και ο Χρίστος Μαννούρης με συνοδηγό τον Ανδρέα Μαννούρη στο Citroen DS3 που δεν ολοκλήρωσε την δεύτερη ειδική.

Τα πληρώματα που λαμβάνουν μέρος θα επαναλάβουν τις δυό πρώτες ειδικές και θα τερματίσουν την πρώτη μέρα σήμερα.

Περισσότερα για την εξέλιξη του αγώνα αργότερα