Πλήγηκε και ο Von Thurn und Taxis

111

Συνεχίζονται τα απρόπτα στο Ράλι Ακρόπολις με το πέρασμα από τις απογευματινές ειδικές διαδρομές καθώς διακόπηκαν μετά από απρόοπτα περιστατικά.

Ο Von Thurn und Taxis πλήγηκε από μια πέτρα περίπου επτά χιλιόμετρα στο δεύτερο πέρασμα από την ειδική EKO Νέα Άμφισσα 2 , σπάζοντας μια ανάρτηση και βλάπτοντας το κιβώτιο ταχυτήτων του. Αυτό άφησε το αυτοκίνητό του ακυβέρνητο στην μέση της διαδρομής, με τους αγωνοδίκες να εξουδετερώνουν αμέσως την ειδική ακυρώνοντας την.

Τόσο ο von Thurn und Taxis όσο και ο συνοδηγός του Frank Christian είναι εντάξει μετά τη συντριβή τους. Ήταν ένα ατυχές συμβάν για το ζεύγος, δεδομένου ότι ο von Thurn und Taxis είχε αυξήσει το ύψος του αυτοκινήτου του στην ανάπαυλα του μεσημεριού για να αποφύγει ένα τέτοιο περιστατικό.

“Είναι πολύ απίστευτο – ακούσαμε θορύβους και νομίζαμε και ελπίζαμε ότι δεν ήταν το ελαστικό. Στη συνέχεια, στην επόμενη στροφή ήταν το ελαστικό “, είπε.

“Ήδη αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι  όποιος πιέζει τιμωρείται γρήγορα από αυτές τις ειδικές. Θα πιέσουμε λίγο με το αυτοκίνητο για επιπλέον ασφάλεια.”

Η πρώτη του προσέγγιση για την ασφάλεια δεν θα μπορούσε να σταματήσει τις εξαιρετικά δύσκολες και προκλητικές ειδικές του Ράλι Ακρόπολιςπου δαγκώνει σκληρά, καθώς το περιστατικό του στην SS6 τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το δεύτερο σημερινό σκέλος.

Η 7η ειδική διαδρομή με το δεύτερο πέρασμα από το Δροσοχώρι, έχει αναβληθεί για να επιτρέψουν στα αυτοκίνητα που έχουν κολλήσει πίσω από το von Thurn und Taxis να επαναλάβουν την SS6 και να προλάβουν τους συμπατριώτες τους.

Φωτό: Mark Rozin