Πρεμιέρα στην ταχύτητα με νικητή τον Πανίκκο Πολυκάρπου

186

Κέρδισε το Larnaca Rally Sprint που έγινε στην Κόσιη με δεύτερο τον Χρίστο Πολυκάρπου και τρίτο τον Πέτρο Πέτρου. Τη νίκη στην δικήνητη κατηγορία κέρδισε ο Μιχάλης Σοφοκλέους

Ο νικητής του εναρκτήριου αγώνα του πρωταθλήματος Ταχύτητας Πανίκκος Πολυκάρπου

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσης ο Πανίκκος Πολυκάρπου καθώς κέρδισε σήμερα τον εναρκτήριο αγώνα ταχύτητας το Larnaca Rally Sprint ποιυ πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Κόσιης από το Σωματείο Αυτοκινήτου Λάρνακας. Ο Πολυκάρπου έλαβε μέρος με ένα Mitsubishi Lancer Evo 9

Ο δεύτερος γενικής Χρίστος Δημοσθένους

Ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία συγκέντρωσε το ενδιαφέρων 32 συνολικά συμμετοχώ που πρόσφεραν αρκετές συγκινήσεις στους εκατοντάδες φίλους του αθλήματος που μαζεύτηκαν στην περιοχή να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Εντυπωσιακός ο Πέτρος Πέτρου σημείωσε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο της ημέρας

Η διαδρομή των 2.9 χλμ ήταν πολύ γρήγορη και οι συμμετέχοντες έπιασαν πολλά χιλιόμετρα και το παραμικρό λάθος δεν συγχωριώταν.

Δεύτερο ταχύτερο χρόνο σημειωσε ο Χρίστος Δημοσθένους με το Mitsubishi Lancer Evo 10 ενώ ο Πέτρος Πέτρου με το Mitsubishi Lancer Evo 6 της RCS2 σημείωσε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο της ημέρας.

Ο νικητής της δικήνητης κατηγορίας Μιχάλης Σοφοκλέους

Νικητής στην δικήνητη κατηγορία αναδείχθηκε ο Μιχάλης Σοφοκλέους που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με νέο αυτοκίνητο ένα Honda Civic EP 3.

Μέχρι την ώρα που αναρτήθηκε το κείμενο δεν είχαμε στα χέρια μας τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα και θα επανέλθουμε με εκτενέστερο ρεπορτάζ.

Το φωτογραφικό υλικό μας έχει παραχωρηθεί από τον Ανδρέα Τσιηφτέ