Πρωταθλητής Γερμανίας 2019 ο Fabian Kreim

20
Deutsche Rallyemeisterschaft, ADAC Rallye Masters 2019; 6. Lauf, ADAC Knaus Tabbert 3-Städte-Rallye (Photo by Sascha Dörrenbächer) #1-Fabian Kreim, Skoda Fabia R5

Ο Fabian Kreim, ανακυρήχθηκε πρωταθλητής Γερμανίας 2019 μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της προσφυγής που έκανε όταν αποκλείστηκε από την 3η θέση από το  ADAC 3-Städte-Rallye γιατί δεν σταμάτησε στη θέση ενός ατυχήματος κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ωστόσο, έγινε δεκτή η προσφυγή στη Γερμανική ομοσπονδία μηχανοκίνητων οχημάτων (DMSB), αποκαθιστώντας το αρχικό αποτέλεσμα του Kreim και του συντρόφου Tobias Braun, κάνοντας τον Kreim τριπλό γερμανό πρωταθλητή μετά τις επιτυχίες του τίτλου του το 2016 και το 2017.

Ο Γερμανός οδηγός κέρδισε ένα αγώνα στο 2018 FIA ERC1 Junior Championship με την ŠKODA Auto Deutschland, στο Rally di Roma Capitale ενώ στην τελική κατάταξη πλασαρίστηκε τρίτος στο ERC1 Junior μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

O Fabian Kreim, τερμάτισε σε όλους τους αγώνες (εξι) που περιλάμβανε το πρωτάθλημα του 2018 και μέτρησε τα καλύτερα τέσσερα αποτελέσματα συγκεντρώνοντας στο τέλος 122 βαθμούς. Ήταν όπως προαναφέραμε νικητής στην Ιταλία στο Rally di Roma Capitale ενώ τερμάτισε στην δεύτερη θέση της κατηγορίας στο Rally Islas Canarias και στο Barum Rally Τσεχίας ενώ ανέβηκε στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου στο 75ο Ράλι Πολωνίας PZM με συνοδηγό τον Frank Christian.

Φωτογραφία:  ADAC Motorsport