Προβάδισμα στο ERC Ladies ‘Trophy για την Nabila Tejpar

21

Η βρετανίδα Nabila Tejpar μεγάλωσε το προβάδισμα της στο ERC Ladies ‘Trophy, τερματίζωντας το πρώτο της χωμάτινο αγώνα υψηλής ταχύτητας, το 76ο Ράλι Πολωνίας της PZM της προηγούμενης εβδομάδας.

Η οδηγός επικεντρώθηκε στην εκμάθηση και την οικοδόμηση της περιορισμένης εμπειρίας της, σημειώνοντας και βαθμούς στο πρωτάθλημα Junior FIA ERC3 που υποστηρίζεται από την Pirelli.

“Ήταν δύσκολο, δεν θα το αρνηθώ”, δήλωσε ο Tejpar. “Ήταν ο ταχύτερος αγώνας που έκανα ποτέ και μου έλειπε η εμπιστοσύνη και η εμπειρία. Αλλά χτίζοντας την εμπιστοσύνη μου και την απόκτηση πολλών εμπειριών, συμπλήρωσα όλα τα χιλιόμετρα.

“Δεν ήταν εύκολο, αλλά έμαθα πολλά και ήμουν πολύ χαρούμενη που ήμουν στο τερματισμό, χαρούμενη με την εμπειρία και ότι ήμουν σε θέση να οικοδομήσω την εμπιστοσύνη μου το Σαββατοκύριακο. Πήρα μερικούς καλούς βαθμούς στο ERC Junior και είμαι πολύ χαρούμενη που τελείωσα.”

Να τονίσουμε ότι μετά από τέσσερις αγώνες η Nabila Tejpar είναι στην πρωτοπορία του ERC Ladies ‘Trophy με 82 βαθμούς που συγκέντρωσε από τον ασφάλτινο αγώνα στις Κανάριες Νήσους και από την Πολωνία. Στη δεύτερη θέση του ERC Ladies ‘Trophy βρίσκεται η επίσης βρετανίδα Catie Munnings που έχει 43 βαθμούς και στην Τρίτη θέση είναι η Emma Falcon με 29 βαθμούς