Σημαντικό προβάδισμα για Ralfs Sirmacis στην ERC2

29

Ο Ralfs Sirmacis βρίσκεται πολύ κοντά σε μια άλλη επιτυχία στο Rally Liepāja, αυτή τη φορά στην κατηγορία ERC2 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι στο ντεμπούτο του στην κατηγορία.

Ο Λετονός – ένας απόφοιτος του κατώτερου ERC που κέρδισε το σπίτι του το 2016 – είναι στη 13η συνολικά θέση και έχει πλεονέκτημα περισσότερα από τέσσερα λεπτά στην ERC2 αφού οι πιο στενοί αντίπαλοί του αντιμετώπισαν πρόβλημα κατά τη διάρκεια τως σημερινών ειδικών.

Ο Vytautas Švedas ήταν δεύτερος, μόλις 3,5 δευτερόλεπτα από τον Sirmacis, στην εναρκτήρια ειδική, αλλά σταμάτησε με ένα πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων στην SS2. Αυτός έδωσε τη δεύτερη θέση στον Dmitry Feofanof , αλλά του γύρισε το Mitsubishi στην SS3, όπως και του τρίτου Sergey Remenik.

Ο Darius Poloński είναι δεύτερος με το τέλος της ημέρας στη διανυκτέρευση αφού πέρασε τον Andrea Nucita για το Abarth Rally Cup στην SS5. Ο Meshari Al-Thefiri από το Κουβέιτ είναι τέταρτος σε ένα Mitsubishi, μόλις 0,3 δευτερόλεπτα πίσω από το Nucita , με τον Ιταλό Zelindo Melegari να βρίσκεται πέμπτος.στην κατηγορία