Σταμάτησε μετά από ατύχημα στο Δροσοχώρι ο Alexey Lukyanuk

184

Με την συμπλήρωση της σημερινής πρώτης ειδικής διαδρομής του Ράλι Ακρόπολις στη Νέα Άμφισσα των 14.3χλμ την οποία κέρδισε ο Alexey Lukyanuk άνοιξε ακόμη περισσότερο την διαφορά του στα +33.7 δευτερόλεπτα από τον Νορβηγό E. Brynildsen που τον ακολουθεί με ένα επίσης Ford Fiesta R5.

Ως γνωστό σε προηγούμενη μας αναφορά σας ενημερώσαμε ότι ο συμπατριώτης μας Σίμος Γαλαταριώτης έχει τον άχαρο ρόλο να ανοίγει την διαδρομή για τους υπόλοιπους. Με την ολοκλήρωση της διαδρομής αν και πέτυχε τον 11ο ταχύτερο χρόνο ανέβηκε στην 9η θέση γενικής καθώς Juuso Nordgrens στάθηκε άτυχος με παρακέντηση ελαστικού και από την εη θέση που ήταν υποχώρησε στην 11η.

Στην Τρίτη θέση ανέβηκε ο Πορτογάλλος Bruno Magallhaes ακολουθούμενος από τον Yuriy Protasov που ανέβηκε στην 4η θέση.

Ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας παραμένει στην 5η θέση γενικής με τις διαφορές ανάμεσα στους πρώτους 10 οδηγούς να είναι πολύ μικρές και ειδικά σε ένα αγώνα όπως το Ακρόπολις που είναι πολύ σκληροτράχηλο όλα είναι πιθανά.

Ο Πέτρος Παντελή που διαγωνίζεται για της ERC2 βρίσκεται στην 19η θέση γενικής.

Τα πληρώματα συνεχίζουν για την επόμενη ειδική στο Δροσοχώρι μήκους 25.1 χλμ που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν δωθεί από τα πληρώματα είναι πολύ ολισθηρή.

Ο Σίμος Γαλαταριώτης την έχει ολοκληρώση ενώ ο Alexey Lukyanuk έχει σταματήση στην ειδική με τις πληροφορίες να λένε ότι είχε ατύχημα και έσπασε το τροχό του αυτοκινήτου του.

Περισσότερα σε λίγο