Σταθερά μπροστά ο Lukyanuk σε άνοδο ο Τσουλόφτας

153

Σ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πρώτη σημερινή ειδική διαδρομή του Ράλι Αζορών του εναρκτήριου αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι 2019 το οποίο περιλαμβάνει οκτώ αγώνες ανάμεσα τους και το Ράλι Κύπρος που φέτος θα γίνει το Σεπτέμβριο.

Για πρώτη φορά ένα Κυπριακό πλήρωμα οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας με συνοδηγό τον Αντώνη Χρυσοστόμου θα ακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα και περιλαμβάνονται στους διεκδικητές του τίτλου στην ERC1 Junior.

Η σημερινή μέρα στη νήσο των Αζορών είναι ηλιόλουστη με ξηρές ειδικές διαδρομές με ελαφρύ χαλίκη και αρκετές πέτρες στο οδόστρωμα.

Οι συμπατριώτες μας που σε αντίθεση με χθές που ξεκινούσαν από την πρώτη θέση στις ειδικές διαδρομές σήμερα ξεκινούν αρκετά πίσω και βρίσκουν πιο καθαρή γραμμή. Σημείωσαν τον 5ο ταχύτερο χρόνο στην ειδική και βελτίωσαν την θέση τους από την 15η γενική βρίσκονται στην 12η θέση γενικής.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε ειδική διαδρομή για τους περσινούς πρωταθλητές Lukyanuk και Arnautov που άνοιξαν ακόμη περισσότερο την διαφορά τους στην πρωτοπορία. Το τέλος της ειδικής έφερε και ανακατατάξεις στην γενική καθώς πλέον στην δεύτερη θέση πέρασε ο Πορτογάλλος Ρικάρτο Μούρα με τρίτον τον Γάλλο Loubet που είναι και ο πρωτοπόρος της ERC1 Junior.

Δεύτερος στην ERC1 Junior με διαφορά μόλις ένα δέκατο είναι ο βρετανός Chris Ingram με τον συμπατριώτη μας Αλέξανδρο Τσουλόφτα να περνά στην 3η θέση της ERC1 Junior.

Στην μάχη της ERC2 πρωτοπόρος είναι ο Ρώσσος Sergei Remenik με δεύτερο τον Αργεντινό Juan Carlos Alonso που ξεκίνησε την μέρα με παρακέντιση ελαστικού

Οι διαφορές των πληρωμάτων είναι πολύ μικρές και η εξέλιξη του αγώνα θα είναι άκρως συναρπαστική.

Περισσότερα από τον αγώνα σε λίγο