Σταθερά τέταρτος ο Τσουλόφτας στην ERC1 Junior

171

Τα πρώτα τους βήματα στον άσφαλτο με ασφάλτηνο όχημα κάνουν οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Αντώνης Χρυσοστόμου στον δεύτερο γυρό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ERC τρέχωντας στην κατηγορία ERC1 Junior.

Όλα φαίντονται αισιόδοξα για το κυπριακό πλήρωμα καθώς σημειώνουν αρκετά καλούς χρόνους στα τελευταία περάσματα από τις ειδικές

Ο αγώνας είναι για γερά νεύρα αφού οι θερμοκρασίες είναι ψηλές και οι ειδικές διαδρομές σχετικά μεγάλες και πολύ απαιτιτηκές, και σημαντικό ρόλο παίζει  η στρατηγική των ελαστικών καθώς είναι και περιορισμένη η ποσότητα που δικαιούται να χρησιμοποιήσει ένα πλήρωμα.

Το δήλωναν πριν των αγώνα ότο σίγουρα στόχος τους είναι ο τερματισμός και η απόκτηση εμπειρία και τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν θα παίξουν σημαντικό ρόλο στους επόμενους αγώνες.

Καθώς ολοκληρώθηκε ακόμη μια ειδική διαδρομή και απομένουν μόνο τρείς για την ολοκλήρωση του αγώνα οι συμπατριώτες μας παραμένουν στην 4η θέση της κατηγορίας ERC1 Junior και στην 15η θέση της γενικής κατάταξης. Η βαθμολογική συγκομιδή από τον αγώνα θα τους δώσει προώθηση στην διεκδίκηση του τίτλου στην κατηγορία που δεν είναι και το πρώτο μέλημα τους