Στην Αυστραλία η απονομή των επάθλων της χρονιάς

15

Οι αστέρες οδηγοί και συνοδηγοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι θα είναι παρόντες στη λαμπρή τελετή της απονομής των επάθλων στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας την επόμενη μέρα μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα της χρονιάς για να γιορτάσουν μια άλλη αξέχαστη χρονιά.

Ως γνωστό η νύχτα του WRC Gala ακολουθεί τον τελικό αγώνα της χρονιάς το Kennards Hire Rally Australia (14 – 17 Νοεμβρίου) και θα πραγματοποιηθεί στην πόλης στο Darling Harbour. Όπως και στις προηγούμενες χρονιές, οι οπαδοί του WRC θα παίξουν και πάλι αποφασιστικό ρόλο στην ανάδειξη των νικητών σε διάφορες κατηγορίες.

Η εκδήλωση της μαύρης γραβάτας όπως την αποκαλούν θα γίνει τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και διοργανώνεται από το Rally Australia και τον WRC Promoter και θα γίνει μόλις 24 ώρες μετά την τελική φάση του πρωταθλήματος στο Coffs Harbour.

Περισσότεροι από 250 επισκέπτες και προσωπικότητες θα παραστούν στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο της Αυστραλίας όπου θα δωθούν συνολικά δέκα βραβεία σε κατηγορίες όπως ο πολυπόθητος τίτλος οδηγού και συνοδηγού της χρονιάς, το βραβείο για τους περισσότερους Power Stage Points και ένα βραβείο ειδικά για την καλύτερη ψηφιακή φωτογραφία της χρονιάς  ProGrade.

Πέραν από τους τίτλους οδηγού και συνοδηγού που κρίθηκαν στην αγωνιστική δράση, οκτώ κατηγορίες βραβείων θα αποφασιστούν μέσα από τις ψηφοφορίες των fan στο wrc.com.

Κατά την προετοιμασία του αγώνα θα παρουσιάσουμε τις υποψηφιότητες και θα σας ζητήσουμε να δώσετε τις ψήφο σας για τα ακόλουθα βραβεία:

• Οδηγός της Χρονιάς
• Συνοδηγός της Χρονιάς
• Ψηφιακή Φωτογραφία ProGrade της Χρονιάς
• WRC 8 Livery της Χρονιάς
• Μαγική Στιγμή Michelin
• Autodoc Jump of the Year
• Anonimo Timing Feat Award
• Asahi Kasei Team of the Year

Η ψηφοφορία ανοίγει στο wrc.com στην πρώτη κατηγορία σήμερα Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ένα νέο βραβείο θα ανοίγει στην ιστοσελίδα κάθε μέρα μέχρι την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου. Η ψηφοφορία κλείνει για όλες τις κατηγορίες τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου. Στην κεντρική φωτογραφία οι βραβευθέντες στην περσινή απονομή του 2018