Στο Kajetanowicz το χρυσό μετάλλιο Złotą Odznakę

Αποτελεί την ανώτερη διάκριση της Πολωνικής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και του αποδώθηκε για τα επιτεύγματα του στο άθλημα

37

Ο Kajetan Kajetanowicz, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι FIA, όταν κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή για τρία συνεχόμενα χρόνια 2015-17, έχει λάβει την μεγαλύτερη τιμή από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας του.

Ο Πολωνός οδηγός Kajetanowicz είναι ο αποδέκτης του εξαιρετικά καταξιωμένου Złotą Odznakę (Χρυσό μετάλλιο) για τα επιτεύγματά του στο άθλημα.

Η Πολωνική Ομοσπονδία Αυτοκινήτου PZM (Presient Romualda Chałasa) πραγματοποίησε πρόσφατα την παρουσίαση και τιμή στον Kajetanowicz στο Moto Orkiestra.

Ο Kajetanowicz, μετά το πέρασμα του από το ERC, ανέβηκε επίπεδο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2018 και εντυπωσίασε με τρία κορυφαία αποτελέσματα από τους τέσσερις αγώνες που έλαβε μέρος στο τιμόνι της LOTOS Rally Team Ford Fiesta R5 στην κατηγορία WRC 2.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και στους τέσσερις αγώνες που έλαβε μέρος τερμάτισε και εξασφάλισε βαθμούς, συνολιά 40 και κατετάγη στην κορυφαία δεκάδα της κατηγορίας. Στο Ράλι Ιταλίας ήταν 7ος στην κατάταξη της κατηγορία, στο Ράλι Γερμανίας στην 5η θέση και στα Ράλι Τουρκίας και Ισπανίας (Καταλωνίας) στην 4η θέση της κατηγορίας.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η Πολωνία, προσμετρά αγώνα στο ERC 2019 , θα φιλοξενήσει το τέταρτο γύρο της χρονιάς από τους οκτώ που περιλαμβάνει από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου.

Θυμίζουμε επίσης ότι στο αγωνιστικό ημερολόγιο του ERC 2019 προσμετρά και το Ράλι Κύπροςπου φέτος θα γίνει 27-29 Σεπτεμβρίου και θα αποτελεί τον προτελευταίο γύρο του πρωταθλήματος. Το ERC 2019 κάνει πρεμιέρα 21-23 Μαρτίου με τον αγώνα στις Αζόρες.