Στο Partr – Sev.en Commodities Rally Vsetín ο Habaj

11
02 Lukasz HABAJ (POL), Daniel DYMURSKI (POL), Skoda Fabia R5, SPORTS RACING TECHNOLOGIES, action

Ο Łukasz Habaj εντείνει τις προετοιμασίες του για την διεκδίκηση του τίτλου οδηγών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι στην Ουγγαρία τον επόμενο μήνα με μια συμμετοχή στο Partr – Sev.en Commodities Rally Vsetín αυτό το Σαββατοκύριακο 25-26 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας που περιλαμβάνει επτά ειδικές διαδρομές αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων Rallysprint της Τσεχικής Δημοκρατίας, και θα επιτρέψει στον Habaj να ανταγωνιστεί σε σε άσφαλτο και πάλι μετά το χωμάτινο αγώνα στο Ράλι Κύπρος τον περασμένο μήνα.

Ο Πολωνός οδηγός Habaj, είναι 19 βαθμούς πίσω από τον Chris Ingram στην μάχη του τίτλου στο ERC, και θα διαγωνιστεί με την Sport Racing Technology ŠKODA Fabia R5 έχοντας για συνοδηγό τον Daniel Dymurski.

Στον αγώνα αυτό θα έχει ως κύριους ανταγωνιστές αρκετούς από τους τόπακες οδηγούς που τρέχουν και στο Barum Czech Rally Zlín, όπως ο Jaromír Tarabus και ο Miroslav Jakeš.

Εν τω μεταξύ, το ράλι της Ουγγαρίας με το οποίο θα ολοκληρωθεί η  χρονιά θα γίνει  από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου σε  ασφάλτινες ειδικές διαδρομές γύρω από την πόλη Nyíregyháza.