Στοχεύει τη νίκη ο Efrén Llarena

Θέλει να κερδίσει την κατηγορία Junior FIA ERC3 στην Πολωνία για να επεκτείνει το προβάδισμα του στο πρωτάθλημα

5

Ο Efrén Llarena αναμένει μια “πολύ δύσκολη” μάχη στην προσπάθειά του να επεκτείνει το προβάδισμα του στο πρωτάθλημα Junior FIA ERC3 στην Πολωνία ​​επειδή η ταχύτητα των αντιπάλων του είναι τόσο υψηλή.

Ο Llarena είναι επικεφαλής στην κατηγορία που υποστηρίζεται από την Pirelli από τότε που κέρδισε τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιά το Azores Rallye τον Μάρτιο έχοντας συνολικά 83 βαθμούς. Όμως, ο οδηγός της ομάδας Rally Team Ισπανίας παραδέχτηκε ότι δεν είχε ρυθμό στο Rally Liepāja του περασμένου μήνα, όπου ο Sindre Furuseth μείωσε το προβάδισμα του σε 20 βαθμούς ενώ με 57 βαθμούς μοιράζονται την Τρίτη θέση της βαθμολογίας οι Jean – Bartiste Franceschi και Pedro Antunes.

Ο Ισπανός οδηγός γνωρίζει ότι οποιαδήποτε απώλεια βαθμών πρέπει να αντιστραφεί γρήγορα για να κρατήσει τις ελπίδες του τίτλου σε τροχιά, ξεκινώντας από το 76ο Ράλι Πολωνίας της PZM αυτής της εβδομάδας.

“Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για το πρωτάθλημα, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, επειδή υπάρχουν πολλοί άλλοι γρήγοροι οδηγοί στην ERC Junior”, δήλωσε ο Llarena, ο οποίος με ελάχιστη διαφορά έχασε τη νίκη στην ERC3 Junior στην Πολωνία από τον Tom Kristensson τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Πέρυσι κάναμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε», δήλωσε ο Llarena. “Χάσαμε λίγα δευτερόλεπτα στην αρχή αλλά στο τέλος είχαμε πολύ καλό ρυθμό και πιέζαμε συνεχώς παλεύοντας κυνηγώντας το κάθε δευτερόλεπτο. Τελικά δεν ήταν αρκετό και μείναμε στην δεύτερη θέση, αλλά ελπίζω να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι φέτος ».