Στρατηγική τεχνική συνεργασία Lotus και Williams Advanced Engineering

31

 Οι Lotus και Williams Advanced Engineering ανακοινώνουν μια στρατηγική τεχνική συνεργασία στην οποία οι εταιρείες θα μοιράζονται την έρευνα και την ανάπτυξη σε προηγμένες τεχνολογίες Propulsion.

Η Lotus Engineering διαθέτει εκτεταμένη και αποδεδειγμένη τεχνογνωσία στην ενσωμάτωση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών – για το Lotus Cars και σε πολλούς παγκόσμιους πελάτες μηχανικών, και είναι αναγνωρισμένος ηγέτης στις ελαφρές κατασκευές και τα προηγμένα υλικά.

Η Williams Advanced Engineering έχει αναγνωρίσει την εμπειρία στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και πέραν αυτής, η οποία θα συνεχιστεί παράλληλα με αυτή την εταιρική σχέση. Αυτή η τεχνογνωσία περιλαμβάνει προηγμένα συστήματα propulsion και βραβευμένη εργασία που εφαρμόζει τις γνώσεις που προέρχονται από την κορυφή της τεχνολογίας μπαταριών κατά τη διάρκεια των εναρκτήριων τεσσάρων εποχών στη Formula E σε ηλεκτρικά οχήματα.

Ο Phil Popham, Διευθύνων Σύμβουλος της Lotus Cars, δήλωσε: “Η νέα τεχνολογική συνεργασία μας με την Williams Advanced Engineering αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής για την επέκταση των γνώσεων και των δυνατοτήτων μας στο ταχέως μεταβαλλόμενο αυτοκινητοβιομηχανικό περιβάλλον. Η εφαρμογή προηγμένων κινητήριων μονάδων propulsion μπορεί να προσφέρει πολλές συναρπαστικές λύσεις σε πολλούς τομείς οχημάτων. Οι συνδυασμένες και συμπληρωματικές εμπειρίες μας καθιστούν αυτό ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα του ταλέντου της μηχανικής, της τεχνικής ικανότητας και του πρωτοποριακού βρετανικού πνεύματος. ”

Ο κ. Craig Wilson, Διευθύνων Σύμβουλος της Williams Advanced Engineering δήλωσε: “Η Williams Advanced Engineering είναι πολύ υπερήφανη για την παροχή καινοτομίας στους πελάτες μας με γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης, που γεννήθηκε από την κληρονομιά της Formula One. Θα αναπτύξουμε περαιτέρω κινητήρες επόμενης γενιάς σε αυτή τη συνεργασία με την Lotus. ”