Συνέχεια με Motocross στη πίστα Αμμοχώστου.

14

Πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου στην πίστα Αμμοχώστου ο δεύτερος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross, με διοργανωτή τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Οι ωραίες μάχες που είχαμε στην πρεμιέρα και τα αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν στις διάφορες κατηγορίες ομολογούν ότι φέτος η χρονιά θα είναι αλλιώς, καθώς αρκετοί αναβάτες έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια παραδοσιακούς οδηγούς που είναι φαβορί για τη νίκη.

Η νίκη του Μιχάλη Πάμπουκκα στην ΜΧ1 αφήνει υποσχέσεις για περισσότερο θέαμα και μάχες κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Ο Χρίστο Τσαγγαρά, περσινός πρωταθλητής, μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα θα επιδιώξει την πρώτη του φετινή νίκη στόχο που αποτελεί και για τον Χρύσανθο Γεωργίου που τρέχει μπροστά στο δικό του κοινό και αναμένετε να είναι εκ των πρωταγωνιστών. Θέση στο βάθρο αναμένετε να διεκδικήσουν και οι Σάββας Σάββα και Μαρίνος Ζηντίλης.

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Άριστος Γεωργίου έδειξε ότι είναι ο αναβάτης που όλοι πρέπει να κερδίσουν. Είχε εύκολη νίκη στη πρεμιέρα και θεωρείται το φαβορί της συνάντησης . Δυνατοί αντίπαλοι οι οποίοι θα επιδιώξουν τη διάκριση είναι και οι Χρίστος Κημήτρη, Γιώργος Βαρνάβα, Γιώργος Παουλλής και Κυριάκος Μαυρονικόλας.

Στην MX3 OVER ο περσινός πρωταθλητής Μαρίνος Τσαγγαράς ξεκίνησε νικηφόρα τη χρονιά και αναμφίβολα είναι φαβορί για τη νίκη. Μάχη για μια θέση στο βάθρο αναμένετε να δώσουν οι Άκης Σάββα, Άρης Κωνσταντίνου, Ντίνος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Σιδερένιος και Σπύρος Ηλία.

Στη νεοσύστατη ΜΧΟΡΕΝ, η νίκη στην πρεμιέρα του νεοεισερχόμενου στους αγώνες Παντελή Αντωνίου έναντι του Αριστόδημου Έλληνα αφήνει υποσχέσεις για δυνατές μονομαχίες για την επικράτηση. Οι δυο τους μοιράστηκαν από μια νίκη σε κάθε σκέλος στον πρώτο αγώνα και σε αυτή την περίπτωση δύσκολα μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Αρκετά δυνατός ήταν στην πρεμιέρα και ο Βρυώνης Βλασίου ο οποίος αναμένετε να διεκδικήσει εκ νέου ένα τερματισμό στο βάθρο των νικητών.

Τέλος στην MX-OPEN FREE, ο νικητής του πρώτου αγώνα Ανδρέας Παναγή θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες του ούτως ώστε να ανοίξει διαφορά από τους υπόλοιπους της κατηγορίας. Οι Ηλίας Δημητρίου και Μιχάλης Αριστείδου που τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στην πρεμιέρα, είναι αναβάτες που έδειξαν ότι έχουν τα φόντα για να πετύχουν ανάλογα αποτελέσματα.

Ο Κυριακάτικος αγώνας θα ξεκινήσει στις δέκα το πρωί και αναμένετε να ολοκληρωθεί στις τέσσερις το απόγευμα με τις βραβεύσεις των νικητών σε κάθε κατηγορία.