Συνέχεια με Rallysprint Αρχιμαντρίτας στην Πάφο

44

Το ενδιαφέρων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας μεταφέρεται στην Πάφο όπου θα γίνει αύριο ο 2ος γύρος με το Rallysprint Αρχιμαντρίτας.

Διοργανωτής του αγώνα είναι ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Πάφου που για φέτος έχει επιλέξει μια χωμάτινη διαδρομή μήκους 2,3χλμ που περιλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αγώνα ταχύτητας.

Συνολικά 33 οδηγοί έχουν δηλώση συμμετοχή ανάμεσα τους αρκετά προτοκλασάτα ονόματα που προδεάζουν ότι θα έχουμε ένα αμφίρροπο αγώνα.

Ανάμεσα σε αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή ο νικητής της πρεμιέρας Πανίκκος Πολυκάρπου που στόχο έχει να προσθέσει άλλη μια νίκη στην προσπάθεια του να κυνηγήσει το τίτλο στο πρωτάθλημα ταχύτητας φέτος.

Στους πρωτοκλασάτους που δήλωσαν συμμετοχή είναι και ο νικητής του εναρκτήριου ράλι της χρονιάς στο Παραλίμνι ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας ως επίσης και ο Χρίστος Δημοσθένους πρώην πρωταθλητής ταχύτητας που έχασε στην πρεμιέρα τη νίκη για μερικά δέκατα.

Πέραν από την γενική κατάταξη ενδιαφέρων παρουσιάζουν και οι άλλες κατηγορίες τόσο η RCS2 όσο και η δικήνητη κατηγορία που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Γιώργος Πολυκάρπου, Μάριος Παναγιώτου, Ιάκωβος Πενταράς, Δημήτρης Πιερή, Πέτρος Πέτρου, Pieris Junior, Pepsi Junior 2 είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν και διεκδικούν τη νίκη στην RCS2.

 Μεγάλο είναι το ενδιαφέρων και στη δικήνητη κατηγορία όπου έχουμε πληθώρα οδηγών ικανούς για τη νίκη. Μπορεί ο Μιχάλη Σοφοκλέους να προβάλλει το φαβορί όμως θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά φέτος τους Χρύσο Παντελή και το Θωμά θεοφάνους και τους Ασπρή, Γερολέμου Ιωάννου που είναι ικανοί για όλα.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες και στους οργανωτές ένα καλό και ασφαλισμένο αγώνα.

Το φωτογραφικό υλικό είναι από τον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος ταχύτητας 2019