Συνεχίζει την επέλαση του ο Lukyanuk

26
LUKYANUK Alexey, (RUS), Citroën C3 R5, Sainteloc Junior Team, portrait during the 2019 European Rally Championship ERC Liepaja rally, from may 24 to 26, at Liepaja, Lettonie - Photo Alexandre Guillaumot / DPPI

Ακάθεκτος συνεχίζει την επέλαση του ο Alexey Lukyanuk στη Ρώμη. Κέρδισε την 5η συνεχόμενη του νίκη σε ισάριθμες ειδικές διαδρομές ανεβάζοντας την διαφορά του από το περσινό νικητή του αγώα τον ιταλόα G.Basso στα +26.7 που φαίνεται ότι είναι και ο μοναδικός που μπορεί κάπως να πλησιάσει τον ρυθμό του.

Ανεβασμένος στο δεύτερο πέρασμα από τις επαναλαμβανόμενες ειδικές του σημερινού πρώτου σκέλους ο νεαρός Oliver Solberg που με το δεύτερο ταχύτερο χρόνο στην SS5 ανέβηκε στην Τρίτη θέση που οδηγεί στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Ιρλανδός Breen υποχώρησε στην 4η θέση γενικής ενώ ο Ρουμάνος Tempestini παραμένει στην Πέμπτη θέση με τον Kreim να ακολουθεί στην 6η θέση.

Βελτίωσαν κατά μια την θέση τους προς τα πάνω οι Efren Llarena , Emil Lindholm , C. Munster με τον Ιταλό Scattolon να υποχωρεί στην δέκατη θέση γενιικής.

Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη και απομένει ακόμη μια ειδική για να ολοκληρωθεί η σημερινή μέρα.

Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής κάλυωαν την πρότελευταια ειδική συνολικά 35 πληρώματα. Περισσότερα σε λίγο.

Χρυσόστομος Κυλίλης