Συνολικά 96 συμμετοχές συγκεντρώνει το Ράλι Κορσικής

58

Η συνέχεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι μεταφέρεται από τις 28-31 Μαρτίου για τον 4ο γύρο που θα γίνει στην Κορσική.

Ο κλασικός ασφάλτινος αγώνας στο Île de Beauté είναι πάντα δημοφιλές στο ημερολόγιο και φέτος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρων 96 συνολικά συμμετοχών ανάμεσα τους οδηγούς σε WRC, WRC 2 Pro, WRC 2 και Junior WRC. 
Δεκατέσσερα πληρώματα θα αμφισβητήσουν την κορυφαία κατηγορία του World Rally Car, με δύο στο WRC 2 Pro, 16 στο WRC 2 και 13 στο Junior WRC. 
Οι ομάδες κατασκευαστών της Toyota, Citroën και M-Sport Ford διατηρούν τις σειρές οδηγών του Rally Guanajuato στο Μεξικό, αλλά υπάρχει αλλαγή στη Hyundai, καθώς ο τέσσερις φορές νικητής της Κορσικής Sébastien Loeb αντικαθιστά τον Andreas Mikkelsen σε ομάδα τριών αυτοκινήτων μαζί με τους Thierry Neuville και Dani Sordo. 

Οι Lukasz Pieniazek και Kalle Rovanperä, οι οδηγοί δεύτερος και τρίτος στην WRC 2 Pro, θα επαναλάβουν τον αγώνα τους, ενώ η ιδιωτική WRC 2 class θα τριγυαλίσει και με τους διεκδικητές του τίτλου.

Ο επικεφαλής του πρωταθλήματος, Ole Christian Veiby, θα είναι πίσω στο τιμόνι ενός VW Polo GTI και θα προχωρήσει σε ένα ισχυρό τμήμα των γάλλων οδηγών, συμπεριλαμβανομένου του εθνικού πρωταθλητή Yoann Bonato και του μοναδικού πρωταθλητή Adrien Fourmaux. 

Η Κορσική μετράει ως ο δεύτερος γύρος της σεζόν Junior WRC, με τον νικητή του Rally Sweden Tom Kristensson να κατέχει την κατηγορία κάτω από τους 29χρονους οδηγούς. 

Δεν αποτελεί έκπληξη για ένα κλασικό αγώνα του γαλλικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, με το περισσότερο από το ήμισυ του καταλόγου συμμετοχών να αποτελείται από γάλλους οδηγούς. Και σε ένα αγώνα όπου οι τοπικές γνώσεις μετράνε πολύ, 29 από τους 54 Γάλλους οδηγούς προέρχονται από την Κορσική.