Ταχύτατος ο Γάλλος Loubet

46

Φοβάτε ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη λέει ο παροιμιακός μας λόγος και μια σειρά οδηγών που λαμβάνουν μέρος στο Ράλι Islas Canaria το εφαρμόζουν πλήρως. Δεν αναλαμβάνουν καθόλου ρίσκα πιστεύωντας ότι θα διαχειριστούς τις διαφορές τους και δεν θα χάσουν και τα αυγά και το καλάθι πιέζωντας.

Υπάρχουν όμως και εκείνη που δεν καταλαμβαίνουν τίποτα ξεκινούν τις ειδικές τέρμα γκάζι ελπίζωντας να καλύψουν χαμένο έδαφος. Ενας εξ αυτών ο Γάλλος Loubet που ανακάμπτει σιγά σιγά κέρδισε δεύτερη διαδοχικά ειδική διαδρομή σήμερα την Galdar 1 που μειώθηκε κατά 1.2 χλμ στο τέλος και έγινε 12.55χλμ.

Ανέβηκε πλέων στην 6η θέση γενικής και επόμενος του στόχος είναι ο Ουγγρος Herczing Norbert που είναι +6,3s μπροστά του.

Να θυμίσουμε ότι με το ξεκίνημα του αγώνα χθές ο Loubet βρέθηκε στην δεύτερη θέση πίσω από τον πρωτοπόρο του αγώνα Perez Lopes αντιμετώπισε προβλήματα έχασε χρόνο και υποχώρησε αρκετά πίσω στην κατάταξη.

Στην δεύτερηθέση γενικής παραμένει ο Ingram με πλεονέκτημα +2,0 από τον τρίτο Griebel

Απομένει ακόμη μια ειδική διαδρομή για την ολοκλήρωση του σημερινού πρωινού σκέλους για να ακολουθήσει το σέρβις και η ξεκούραση των πληρωμάτων.

Οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Αντώνης Χρυσοστόμου συμπλήρωσαν ακόμη μιαν ειδική και παραμένουν στην 4η θέση της κατηγορίας ERC1 Junior και ευελπιστούν στην ολοκλήρωση του αγώνα που ήταν και ο αρχικός τους στόχος για να κρατηθούν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της κατηγορίας

Περισσότερα από τον αγώνα σε λίγο