Θα τιμωρηθούν όσοι επιχειρήσουν αναγνωρίσεις των ειδικών του Ράλι Κύπρος

334

Τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο Ράλι Κύπρος αργότερα αυτό το μήνα 25- 29 Σεπτεμβρίου με την δημοσιοποίησει της διαδρομής έχουν προειδοποιηθεί να μην πραγματοποιήσουν την αναγνώριση των ειδικών διαδρομών εκτός του επίσημου χρονοδιαγράμματος.

Οποιαδήποτε παραβίαση των κανόνων θα οδηγήσει σε χρηματική ποινή 1000 ευρώ ενώ μπορεί να επιβληθεί και περαιτέρω ποινή από τους διοργανωτές του αγώνα.

landscape, during the 2018 European Rally Championship ERC Cyprus Rally, from june 15 to 17 at Larnaca, Cyprus – Photo Gregory Lenormand / DPPI

Μια δήλωση των διοργανωτών του αγώνα αναφέρει: “Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η παρουσία οποιουδήποτε συμμετέχοντος ή / και μέλους του πληρώματος σε οποιοδήποτε μέρος των ειδικών διαδρομών με οποιονδήποτε τρόπο, θα θεωρείται αναγνωριστική και θα τιμωρείται αμέσως”.

Το Ράλι Κύπρος αποτελεί τον προτελευταίο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι του 2019, και θα πραγματοποιηθεί 27-29 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αναγνωρίσεις των ειδικών έχει προγραμματιστεί να γίνουν από τις 08:00 έως τις 17:00 την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και από τις 08:00 έως τις 15:00 την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.