Θέλω απλά να διασκεδάζω στους αγώνες

66

Ο Mikko Hirvonen θα μπορούσε να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση στην επιστροφή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι της FIA μετά από 17 χρόνια απουσίας, αλλά επέμεινε ότι θέλει απλώς να συνεχίσει να διασκεδάζει αντί να σκεφτεί μια επιστροφή πλήρους απασχόλησης στις ειδικές.

Ο Hirvonen ανέβηκε από την τέταρτη στην τρίτη θέση γενικής στο Ράλι Κύπρος του περασμένου Σαββατοκύριακου όταν ο τοπικός ήρωας  και νικητής της διοργάνωσης του 2018 Σίμος Γαλαταριώτης αποκλείστηκε για παράβαση του parc fermé. Ο Hirvonen είχε ξεκινήσει το χωμάτινο αγώνα με μοναδικό στόχο να «διασκεδάσει» στο MM-Motorsport Ford Fiesta R5.

“Δεν περίμενα πραγματικά τίποτα, αλλά είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα”, δήλωσε ο 15 φορές νικητή σε αγώνες του FIA World Rally Championship. “Είχαμε ένα καλό Σαββατοκύριακο, υπήρξε ένα μικρό θέμα με τα φρένα στο πρώτο σκέλος, αλλά η ομάδα έκανε μια φανταστική δουλειά με το αυτοκίνητο.

“Μου άρεσε πολύ και ήταν μια δύσκολη πρόκληση που μου αρέσει, όχι ένα εύκολο ράλι. Σίγουρα θα μπορούσαμε να απολαύσουμε περισσότερο όταν πηγαίναμε σε  μια επίπεδη ειδική της Φινλανδίας, αλλά αυτό είναι το άλλο άκρο του και ήταν πολύ διασκεδαστικό.

“Αλλά δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να συμμετέχω σε ένα πρωτάθλημα ή κάτι τέτοιο. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από το πώς είναι η ζωή μου αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε αυτά τα είδη των πραγμάτων να είναι αρκετά.”