Την Κυριακή η ανάβαση Πλατρών

43

Συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων by EKO με τον πολυαναμενόμενο αγώνα των Πλατρών. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος θα «κελαηδήσουν» στις Πλάτρες τα αγωνιστικά και όχι μόνο.

Το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι μεγάλο και θεωρείται δεδομένο ότι το χωριό θα κατακλυστεί από θεατές. Μια μεγάλη φιέστα για το μηχανοκίνητο αθλητισμό!

Για τους φίλους που θέλουν να παρευρεθούν στον Αγώνα του Πρωταθλήματος Ανάβασης By EKO στις Πλάτρες ο καιρός δείχνει αίθριος.

  -Αν έρχεστε απο Λεμεσό μετά την Τριμίκλινη στρίψτε αριστερά πρός Πέρα Πέδι και ακολουθήστε το δρόμο πρός Πάνω Πλάτρες μέσα από τις Κάτω Πλάτρες.

-Απο Λευκωσία ερχόμενοι απο Τρόοδος στρίψτε δεξιά μετά τις ιδιωτικές κατοικίες (Ψηλό Δέντρο) και ακουλουθήστε τις πινακίδες. 

Όλα έτοιμα λοιπόν για την αναβαση Πλατρών! Η ομάδα της Λέσχης Λεμεσού σε συνεργασία με την ομάδα της STS Events έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά για να μπορέσουμε να δούμε ένα πολύ θεαματικό αγώνα με πολύ δυνατές συμμετοχές.

Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 9 το πρωί με τα δοκιμαστικά και στις 10 με τις κανονικές διαδρομές. Aναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 3μμ. Η απονομή θα γίνει στην πλατεία του χωριού όπου θα βρίσκονται και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα για να τα θαυμάσουν οι θεατές.

Δείτε τις συμμετοχές εδώ.

Bασικός χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Αναβάσεων είναι η EKO με την EKO Racing 100.Υποστηρικτές του αγώνα είναι η Psaltis Autoparts, η Toolwarehouse και το αγαπημένο Boyz Stuff Show.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το  Car.com.cy της Digital Tree και το Only Racing Cy.