Το αναθεωρημένο αγωνιστικό ημερολόγιο της ΚΟΑ

39

Επαναρχίζουν οι αγώνες του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Κύπρο μετά την διακοπή τους ως αποτέλεσμα της πανδημίας του Κορωνοϊού και τα περιοριστήκα μέτρα που είχαν επιβληθεί.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου θα έχουμε αγώνα ταχύτητας στη Λεμεσό με διοργανωτή την Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού.

Ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος Ταχύτητας θα γίνει στην περιοχή του Υψώνα σε χωμάτινη διαδρομή 3 περίπου χλμ και για τον σκοπό του αγώνα έχουν κυκλοφορήσει οι συμπληρωματικοί κανονισμοί και άνοιξαν και οι δηλώσεις συμμετοχών που λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα έχουν σύμφωνα και με την προκύρηξη του το δικαίωμα να προβούν σε αναγνώριση της διαδρομής το Σάββατο 4 Ιουλίου από τις 14:00 εώς και τις 17:00.

Η επιστροφή στους αγώνες γίνεται μετά από το Υγειονομικό Πρωτόκολο των μηχανοκίνητων αθλημάτων που έχει κυκλοφορήσει και βρίσκεται αναρτημένο και στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου cmf.org.cy

Στο μεταξύ έχει κυκλοφορήσει και το αναθεωρημένο αγωνιστικό ημερολόγιο του 2020 και όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουμε σχεδόν κάθε Κυριακή αθλητική δραστηριότητα.

Αυτό όμως που απουσιάζει από το  αναθεωρημένο αγωνιστικό ημερολόγιο είναι οι αγώνες αναβασέων.