Το ράλι Ουγγαρίας θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για όλους δηλώνει ο Herczig

16

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι προετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Νοεμβρίου στην Ουγγαρία.

Το Ράλι Ουγγαρίας είιναι ένας καινούργιος αγώνας στο ERC που θα πραγματοποιηθεί σε ασφάλτινες ειδικές διαδρομές και θα είναι και ο καθοριστικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή οδηγών 2019.

Ένας από τους εμπλεκόμενους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι ο Ούγγρος Norbert Herczig που μετρά και τέσσερα πρωταθλήματα στην Ουγγαρία με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ERC προτρέποι τους αντιπάλους του  να προετοιμαστούν για “πολύ καλές ειδικές διαδρομές”.

Σίγουρα καθώς ο αγώνας θα είναι άγνωστος για όλους οι όποιες συμβουλές από ένα τόπακα οδηγό είναι καλοδεχούμενες. Θυμίζουμε ότι οHerczig, ο τετραπλός πρωταθλητής Ουγγαρίας βρέθηκε και δυό φορές πολύ κοντά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θεωρεί ότι θα υπάρχει μια απόλαυση σε όλους στο αγώνα.

“Είναι πολύ καλές οι ειδικές διαδρομές”, δήλωσε ο Herczig, ο οποίος οδηγεί ένα Volkswagen Polo GTI R5 για την MOL Racing Team. “Υπάρχει ένα μίγμα πολύ γρήγορων και πολύ στενών ειδικών, αλλά αρκετά καλής ποιότητας. Κάποιες όμως από τις ειδικές είναι πολύ δύσκολες αλλά είναι ένα πολύ καλό ράλι και θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για όλους ».