Τρέχει στο Rally Arezzo Valtiberina η Somaschini

33
SOMASCHINI Rachele (ITA), Team Rachele Somaschini, Peugeot 208 Rally4 , portrait, Pre-events conference de presse, press conference, portrait during the 2020 Rally di Roma Capitale, 1st round of the 2020 FIA European Rally Championship, from July 24 to 26, 2020 in Rome, Italy - Photo Gregory Lenormand / DPPI

Η Ιταλίδα Rachele Somaschini θα συνεχίσει την εκστρατεία της στο πρωτάθλημα FIA ERC3 Junior στην Λετονία την επόμενη εβδομάδα. Πριν τον αγώνα στη χώρα της βαλτικής θα κάνει ένα ταξίδι μνήμης στην πατρίδα της καθώς θα διαγωνιστεί στο Rally Arezzo Valtiberina αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Ιταλικός αγώνας θα χρησιμοποιήσει χωμάτινες ειδικές που φημίζονται από το Rallye Sanremo όταν ξεκίνησε αυτό νότια στην Τοσκάνη.

«Θα είναι μια επιφάνεια πολύ διαφορετική από τις ειδικές διαδρομές της Λετονίας και θα τρέξει, με ένα άλλο αυτοκίνητο, το DS3 R3 και έναν άλλο συνοδηγό», δήλωσε η Somaschini. «Ως εκ τούτου, στη Λετονία θα ασχοληθώ με ένα ολοκαίνουργιο ράλι για μένα, όπως και όλα τα άλλα ράλι του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διαγωνιστώ από εδώ και στο εξής.

«Για εμάς θα είναι σίγουρα μια συνεχής μάθηση και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αποκτήσουμε περισσότερη εμπειρία με το Peugeot 208 Rally4 μας και να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας βήμα προς βήμα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αποδεικνύομαι σε αυτήν τη νέα πρόκληση και μπορώ να παρουσιάσω το έργο #CorrerePerUnRespiro σε ένα ευρύτερο κοινό.»