Βελτιώνει την απόδοση της η Emma Falcón

24

Η Ισπανίδα οδηγός Emma Falcón από αγώνα σε αγώνα δείχνει την βελτίωση της από τότε που ανέβηκε στο επίπεδο της κατηγορίας R5, κερδίζωντας μάλιστα και δυό ειδικές διαδρομές στο πρόσφατο 44 Rallye Ciudad de Telde στην Gran Canaria.

Η νικητής του Ladies Trophy’ 2018 στο ERC, που βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης για φέτος βρέθηκε σε μια καλή θέση στο Ράλι Ρώμης Capitale τον Ιούλιο. Η πρόσφατη εμφάνιση της στην Gran Canaria ήταν πιο εντυπωσιακή, ήταν μάλιστα η ταχύτερη σε δύο από τις τέσσερις πρώτες ειδικές με το Citroën C3 R5.

Έγραψε μάλιστα ιστορία καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα οδηγός που μετά από 65 χρόνια έχει κερδίσει ειδική σε ράλι με βάση τα Κανάρια Νησιά όχι μια αλλά δυό. Δυστυχώς για την Falcón, ένα μικρό ατύχημα στην ειδική διαδρομή πέντε την ανάγκασε να αποσυρθεί από τον αγώνα. Ωστόσο, θα έχει άλλη μια ευκαιρία να δείξει το ρυθμό της όταν θα τρέξει στο συνδυασμένο ισπανικό αγώνα Supercopa Rally Princesa de Asturias – Ciudad de Oviedo από τις 12-14 Σεπτεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, προετοιμάζεται για τον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος ERC που θα είναι ο 7ος γύρος το Ράλι Κύπρος από τις 27-29 Σεπτεμβρίου που προσδωκεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα στο να υπερασπίσει τον περσινό της τίτλο στο Ladies Trophy.

 Φωτογραφίες: Javier Viera