Βίαιο ατύχημα στο Ράλι είχε ο Jon Armstrong (Video)

216

O πρώην πρωταθλητής του WRC eSports, Jon Armstrong, είχε ένα εξαιρετικά βίαιο ατύχημα στον αγώνα του WRC στην Σουηδία, που διεξάγεται αυτό το τριήμερο. Ο Armstrong τρέχει με ένα Ford Fiesta R2-T2019 στην κατηγορία Junior WRC, έχοντας δίπλα του τον Noel Sullivan, και θα συμμετάσχει και στους πέντε αγώνες του πρωταθλήματος.

Όπως φαίνεται στο video που ακολουθεί, ο 25χρονος Ιρλανδός έχασε τον έλεγχο σε μια δεξιά παρατεταμένη στροφή, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο με μεγάλη ταχύτητα και να χτυπήσει πάνω σε μια κολόνα και μετά σε δέντρα. Ευτυχώς το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του, χωρίς να τραυματιστούν.

Σε μια δήλωση που κυκλοφορεί στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενυμέρωσης ο Ιρλανδός οδηγός αναφέρει:

«Σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα μετά το αύτχημα μας. Μετά από δυό ειδικές διαδρομές είχαμε ένα καλό ρυθμό στην ειδική 3, ταιριάζοντας με τους ηγέτες της κατηγορίας όμως πήγαμε πολύ γρήγορα σε μια στροφή στην ειδική» για να συμπληρώσει «Το αποτέλεσμα ένα τρομακτικό ατύχημα, είμαστε και οι δυό εντάξει μαζί με τον συνοδηγό μου που είναι το κύριο πράγμα και εχουμε μεταβεί στο νοσοκομείο για έλεγχο. Εγω έχω άσχημους μώλωπες στην πλάτη μου. Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ κακό για να συνεχίσουμε στον αγώνα το Σάββατο. Τώρα πρέπει να ανακάμψουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ότι μπορεί να βελτιωθεί για το μέλλον καθώς είμαι απαγοητευμένος που έκανα αυτό το λάθος».