Αθως Νικηφόρου: Με το ίδιο πάθος και την αφοσίωση στο άθλημα που τόσο αγάπησε…

- Advertisement -

Είναι πραγματικά μεγάλη η τιμή που μας γίνεται από μέρους της οικογένειας των παιδιών και φίλων του αείμνηστου Άθου Νικηφόρου αλλά και τον οργανωτών του ATHOS NIKIFOROU AYIASMATI HILLCLIMB CHALLENGE να είμαστε ως μια νεοσύστατη ιστοσελίδα το Newsautosport.com ανάμεσα στους χορηγούς αυτής της εκδήλωσης.

Η όλη εκδήλωση για να τιμηθεί η μνήμη του Άθου Νικηφόρου που ο χαμός του στις 28 Μαϊου 2013 μόνο θλίψη μας έχει προκαλέσει, θα γίνει στην Πλατανιστάσα το Σαββάτο 28 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί (στην περιοχή Σταυρός του Αγιασμάτι)

Οργανωτής του Hillclimb Challenge 2013 είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου μέσω της Οργανωτικής Επιτροπής και διοργανώνεται σε συνεργασία με την οικογένεια του εκλιπόντος για να τιμήσουν την μνήμη του φίλου και συναθλητή μας ΑΘΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ.athos

Ο Άθως Νικηφόρου γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου το 1955. Ασχολήθηκε με το μηχανοκίνητο αθλητισμό στα τέλη της δεκαετίας του 1970 πιο συγκεκριμένα το 1976 μετά που ξανάρχισαν οι αγώνες μετά τη τουρκική εισβολή. Ο νεαρός τότε Άθως που καταγοήτευε τους πάντες στις θρυλικές αναβάσεις στα Λεύκαρα, Νικόκλεια, Νατά, Κακοπετριά Πισσούρι. Με το Agglia… και τα escort, συνέχισε να κάνει αυτό που ήξερε μέχρι και το τέλος της ζωής του για 37 και πλέον χρόνια.

Με το ίδιο πάθος, με το μεράκι, την όρεξη και την αφοσίωση στο άθλημα που τόσο αγάπησε…

Τι ειρωνία την Κυριακή 26 Μαϊου βρισκόταν σε εξέλιξη το Ράλι Φοινικούδων και ο Αείμνηστος Άθως πιστός στο ραντεβού του ήταν στις ειδικές διαδρομές με το πλατύ χαμόγελο του και έτοιμος να δώσει την όποια βοήθεια ήθελε ο καθένας. Ποιός το πιστεύει ότι αυτό ο άνθρωπος δεν βρίσκεται ανάμεσα μας. Μπορεί να έφυγε σωματικά όμως είναι καθημερινός στις καρδιές μας στις αναμνήσης μας και θα μας συντροφεύουν για πάντα οι σκηνές και οι μνήμες από τους αγώνες του παρελθώντος.

Άρχοντας, Άνθρωπος με το Αλφα Κεφαλαίο, σύζυγος πατέρας παππούς και για τους περισσότερους του χώρου πέρα από οδηγός για σχεδών τέσσερεις δεκαετίες άριστος προετοιμαστής μηχανικός με το PR. ATHOS (Prepared by Athos) να κοσμά κάθε αγωνιστικό που φέρει τη δική του σφραγίδα.

Αυτά τα λίγα λόγια ως ένα μνημόσυνο σε ένα φίλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού τον Άθως Νικηφόρου που μας έφυγε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που το σκεπάζει και αιωνία του η μνήμη.

Για ακόμη μια φορά είναι μεγάλη η τιμή που μας γίνεται από την οικογένεια και τους οργανωτές αυτής της εκδήλωσης ως μια νεοσύστατη ιστοσελίδα το Newsautosport.com να είναι ανάμεσα στους χορηγούς και σας ευχαριστούμε.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,376ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -