Αιμοδοσία ΟΦΑ το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

47

Ο Ομιλος Φίλων Αυτοκινήτου διοργανώνει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ένα άλλο διαφορετικό αγώνα και καλή τα μέλη και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως μαζικά δώσουν το παρών τους.

OFA-aimodosiaΠρόκειται για ένα καθαρά αλτρουιστικό αγώνα, ένα αγώνα ζωής για όλους μας. Η Αιμοδοσία ΟΦΑ. Μια χειρονομία καλής θέλησης φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας.  

Ofa-aimodosia-4Η εθελοντική αιμοδοσία του ιστορικού σωματείου του μηχανοκίνητου αθλητισμού ΟΦΑ  ξεκίνησε το 1979 για πρώτη φορά και από τότε κάθε Δεκέμβριο πιστοί στο ραντεβού τους οι πρωτεργάτες αυτής της ιδέας τα μέλη και φίλοι του σωματείου κτυπούν κάρτα στο  Time Control  στην ώρα τους χωρίς να δεχθούν ποινή.

OFA Donation

Το φετινό σημείο ελέγχου θα είναι στημένο στο κέντρο αίματος στην Έγκωμη το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου.

Η  καθιερωμένη πλέον αιμοδοσία του σωματείου εντάσσεται στις εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς του ΟΦΑ και καλή τα μέλη και φίλους του αλλά και γενικά τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως μαζικά δώσουν το παρών τους και σε αυτό τον αλτρουιστικό αγώνα.

Ofa-aimodosia-1Ως newsautosport.com για μια ακόμη φορά το μόνο που θέλουμε να αναφέρουμε είναι τα θερμά συγχαρητήρια μας σε όλους όσους τόσα χρόνια κρατούν ζωντανή αυτή την αιμοδοσία και καλούμε μέσα από την ιστοσελίδα μας και όλους εσάς που μπορείται να προσφέρεται μια φιάλη αίμα που είναι τόσο αναγκαία για όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη να είστε παρών σε αυτή την αιμοδοσία.

Το φωτογραφικό υλικό είναι από προηγούμενες αιμοδοσίες του ΟΦΑ.

OFA-aimodosia-3